Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok többsége minden országb...

Lányok többsége minden országban/kontinensen pénzéhes vagy ez kimondottan a régiónkra igaz?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 15. 03:23
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
100%

hát tudod nem ezek szamitanak egy normális lánynak nem a penz a kocsi a ház a +25cm es khm (vannak olyanok is) de ha ossze futsz egy normalis lannyal rafogsz jonni hogy mostanság kevesen de vannak azért olyan lanyok is

**/L

2020. ápr. 15. 05:06
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Megkockáztatom, hogy a legtöbb lányra nem igaz, hogy pénzéhes. Inkább az igaz, hogy a pénzéhes lányokkal könnyebb az ismerkedés, mert semmi más nem számít náluk. Ha van sok pénz, szép új autó, lakás, nyaralás, akkor hamar lekerül a bugyi. Ez nem országfüggő.
2020. ápr. 15. 06:20
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy miért gondolja ezt sok férfi, de számomra, nőként igen sértő ez a kijelentés.

Környezetemben is vannak olyan nők, akik nem érzelmi alapon választanak partnert, de a nagy többségre nem ez a jellemző.

Én személy szerint nem igazán tudnék elképzelni olyan kapcsolatot, ahol nem a pasi érdekel, hanem a pénze. Volt barátomnak nem volt sem autója, de még lakása sem, csóró egyetemista volt. Mégis tudtam szerelmes lenni bele. Mostaninak van két autója, már hallottam több helyről, hogy biztosan ezért vagyok vele. Könyörgöm, annyit tudok az autóiról, hogy az egyik fekete a másik meg kék 😂😂

2020. ápr. 15. 06:47
 4/24 anonim ***** válasza:
20%
Minden nő olyan, hogy szintjéhez mérten nagyon sikeres férfinak könnyen adja magát pár óra ismeretség után is. Igazából tudják is, hogy az ilyentől csak futó kalandot remélhetnek.
2020. ápr. 15. 07:10
 5/24 anonim ***** válasza:
32%

"Nem tudom, hogy miért gondolja ezt sok férfi, de számomra, nőként igen sértő ez a kijelentés.

Környezetemben is vannak olyan nők, akik nem érzelmi alapon választanak partnert, de a nagy többségre nem ez a jellemző.

Én személy szerint nem igazán tudnék elképzelni olyan kapcsolatot, ahol nem a pasi érdekel, hanem a pénze. "

Egy csomó nő ezt mondja a baráti társaságomban!

Mindenki kikéri magának, hogy őt a pasi pénze bármilyen szinten érdekli.

És nem hazudnak, tényeg igaz, ők így gondolják...

Csak amikor elkezd mesélni az új lovagról, és a sztori kétharmada arról szól, hogy a pasinak milyen szép lakása van, hova vitte első randin kávézni, milyen étterembe hívta legközelebb, hogy spontán elugrottak bécsbe egy ebédre, leugrottam a pasi balatoni nyaraójába...

És csak mesél, csak mesél, és én még mindig nem tudom, hogy a pasas jóképű e, nem tudom, hogy jó humora van e, hogy nagy e a faraka, csak annyit tudok meg, hogy romantikus, mert bécs, meg balaton, hogy kedves, mert gyertyafényes vacsora a balatoni tornácion...

Nem, nem pénzéhesek, ismerem őket 15-20 éve, viszont le lehet venni a lábukról anyagi dolgokkal, amiket tévesen kedvességgel, romantikával társítanak.

Aztán legtöbbször jön a keserű ébredés, mikor elkezdenek panaszkodni, hogy a pasi nem hallgatja meg őket, hogy a haverok előtt bele sem szólhatnak a társalgásba, hogy tárgyként kezeli őket. Miért ne tenné? Az ember megveszi a kocsit, és nem kéri ki a véleményét a haverok előtt. A csajt is megvette.

Ilyenkor jön a szakítás, majd kezdődik az egész elölről, hogy képzeljem elvitte abba a menő klubba, meg 200-al száguldottak le az adriára...

Komolyan mondom, hogy nem tartom őket pénzéhesnek, inkább csak buták, akiknek ha nem magát a készpénzt villantod fel, hanem valami pénzen elérhető drága dolgot, akkor mindjárt elájulnak (és nem lakótelepi buta tinikről beszélek, hanem 25-35-40 éves, jó munkahelyen dolgozó, tanult, felnőtt nőkről)

2020. ápr. 15. 07:17
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves #6-os. Persze, biztos, hogy van ilyen is. Nem is állítottam, hogy nincs. De NE ÁLTALÁNOSÍTSUNK minden nőre! Könyörgöm.

Ha vacsorázni/ebédelni megyünk, van, hogy én fizetek. Miért is ne fizethetne egy nő? Ajándékot CSAK ünnepekre kaptam, de azokat mindig viszonzom is. Nem nagyon visz el hétvégente új kontinensekre sem, legutóbb én akartam meglepni őt egy romantikus hétvégével valahol messze, de sajnos a vírus miatt vissza kellett mondanom.

Köszönöm :)

2020. ápr. 15. 07:30
 7/24 anonim ***** válasza:
15%

@7: nem volt szándékomban általánosítani!

Viszont az is igaz, hogy az emberek 100%-a azt állítja, hogy őt a pénz nem mozgatja meg a párkapcsolatban.

Pedig nem 1-2%, akit vagy tudatosan (jó parti pasit keres), vagy tudat alatt igenis megmozgat.

Én nem általánosítok, te viszont ne bagatelizáld kérlek el a kérdést.

(és mondom, nem party-cicákra gondolok, hanem olyan nőkre, akikről 10+ év ismeretség után sem mondaná senki, hogy szükségük van a pénzre, vagy a pénzért lesznek szerelmesek, a valóságban viszont valahogy mégis sok szerepet kap a pénz a párválasztásban).

ui: egyébként egyetlen barátnőm sem volt nekem sem pénzéhes, pedig masszívan többet kerestem mindegyiküknél. Ettől függetlenül férfiként pontosan tudom, hogy egy vacsora kifizetése egy jó helyen hány nőben kelti azt, hogy én valami nagyon romantikus dolgot teszek éppen. Én férfiként kerülöm az ilyen nőket, de nem tudom letagadni, hogy sokan vannak, ha messze nem is mindenki

2020. ápr. 15. 07:36
 8/24 anonim ***** válasza:
98%

Jó, akkor fordítok.

A kérdező ezt úgy érti, hogy nála már egy nő akkor is pénzéhes, ha nem akar összejönni egy hajléktalan, munkanélküli nyomorékkal.

2020. ápr. 15. 07:51
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért akadnak normálisabb csajok is akiknek nem fontos h mennyi pénzed van, és h milyen a kocsid. Ne általánosíts.
2020. ápr. 15. 07:58
 10/24 anonim válasza:
100%

Nekem biztos nem.

Meg van mindenem amire szükségem van és nem férfiak által :) független vagyok ilyen téren a férfiaktól. Csak sokan hisznek a szürke ötvenben, hogy majd jön nekik is egy ilyen férfi... Azt megkapják Bélát aki polc feleségnek tartja..

26/L

2020. ápr. 15. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!