Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az,hogy sokan a szép nőket...

Az,hogy sokan a szép nőket pénzéhes aranyásóknak titulálják,az a média hibája?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy modellek,énekesnők,színésznők magánéletét olvashatjuk itt a neten,újságokban,láthatjuk őket a tévében,láthatjuk és olvashatjuk hogy összejöttek egy milliomossal,Egy vállalkozóval,Egy üzletemberrel,focistával és még sorolhatnánk.Tehát ha a média nem foglalkozna a magánéletükkel ezeknek a nőknek,talán kevesebben utálnák a szép nőket?

2020. dec. 3. 18:22
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
81%

Egyrészt ez nem probléma. Neked probléma, de nem értem, hogy miért.

Tegyük fel Scarlett Johansson összejön egy gyárimunkással. Az ne vonjuk most kérdőre, hogy hol találkozhattak, hiszen Scarlett alapvetően nem ugyanazokra a helyekre jár mondjuk szórakozni, mint egy munkás.

1. Scarlett rengeteg utazik. A munkás eleve nem engedheti meg magának, másrészt őt egy helyre köti a munkája. A távkapcsolat nem szokott hosszútávon működni. A munkásnak az életben nem lesz annyi szabadsága, hogy mindig mehessen utána.

2. Scarlett-et mindenhova követik a lesifotósok (undorító, egyébként) és minden gyanús dologról azonnal cikket írnak. A munkás bírná ezt a stresszt? Bírná, hogy ennyire reflektorfénybe kerül? Kétlem.

3. Scarlett rengeteg nívós eseményre eljár, ahova a munkás legfeljebb kísérőként mehet el vele. Szerinted élvezne egy olyan eseményt, ahol senkit se ismer, nem tud hozzászólni a beszélgetésekhez, nincs közös élménye senkivel és rajta kívül mindenki egy teljesen más világot képvisel?

Szerinted hogy működne egy ilyen "kapcsolat"?

Persze, működhet, ha Scarlett feladja a karrierjét és a megspórolt pénzéből eltartja a munkást, de miért tenné tönkre bárki az életét, ha van más opció? Jelen esetben a másik opció, hogy Scarlett egy olyan férfival jön össze, aki ismeri és átérzi az ő életstílusát és tud azonosulni vele.

27/N

2020. dec. 3. 19:10
 12/56 anonim ***** válasza:
41%
Ott kezdődik hogy a "szép" az nagyon relatív. Kinek mi a szép? A másik pedig a gazdagság. Van akinek az is gazdagság ha hetente 1x étteremben vacsoráznak a másiknak ez még a csóró szint. A lényeg hogy a média eltorzítja a valóságot a fotoshopolt celebekkel, csillogással villogással. Ha valaki ezt az illúziót viszonyítási alapnak veszi, könnyen boldogtalan lesz. Ismerek csórót aki gazdag ember látszatát próbálja a külvilág felé mutatni mindenkinek és ismerek nagyon gazdag embert, akiről nem mondanád meg hogy full milliárdos. Se szerintem is fontos hogy a párok közel egy szinten legyenek minden téren. Túl nagy eltérések előbb-utóbb feszültségeket okozhatnak.
2020. dec. 3. 19:41
 13/56 A kérdező kommentje:
Szerintem a média is hibás abban hogy vannak nők akik lenézik a férfiakat,ha még 30 évesen is a szüleikkel laknak,vagy ha 40 éves korukra sem sikerült saját lakást összehozniuk.Mert az ismert szép nők párjainak is sikerült már 30 éves korukra autót venniük,már egy rózsadombi villában laknak,tele vannak pénzzel,a 40 éves férfi meg egy kis garzont nem tudott venni magának,tehát lúzer.És valószínűleg egy ismert modell sem jönne össze ilyennel,tehát ők sem fognak.
2020. dec. 3. 20:10
 14/56 anonim ***** válasza:
82%
Még mindig nem értem, hogy miért kéne összejönniük vele.
2020. dec. 3. 20:12
 15/56 anonim ***** válasza:
38%
Hát kérdező, amilyen értetlen vagy, örülj, ha bárki összejön veled.
2020. dec. 3. 20:14
 16/56 A kérdező kommentje:
#14 nem kell,csak az a baj hogy sok más nő sem fog összejönni velük.Például van egy olyan szép lány mint a Palvin Barbi csak nem ismert.Azt látja,hogy a Barbinak egy jómódú,jóképű színész barátja van.Tudja,hogy ő is van olyan szép mint a Barbi,És ha a Barbinak sikerült egy gazdag palit találni,neki nehogy már ne sikerüljön.
2020. dec. 3. 20:18
 17/56 anonim ***** válasza:
79%

De ez miért baj? Nyilván sikeres, tetszető küllemű embert szeretne, nem sikertelent és rútat.

Nem értelek...

2020. dec. 3. 20:19
 18/56 anonim ***** válasza:
79%
Én se értem, hogy szerinted mi a kivetnivaló abban, hogy a számukra vonzó férfiakat választják.
2020. dec. 3. 20:21
 19/56 anonim ***** válasza:
82%

18-as

Én értem, az a kivetni való hogy számára vonzó nők nem a magafajtájával jönnek össze. Túl magasra teszi azt a bizonyos mércét...

2020. dec. 3. 20:23
 20/56 A kérdező kommentje:
#17 na de pont azért sikertelen mert azt gondolja róla a lány hogy ez egy lúzer aki semmire se vitte.Ha úgy gondolkodna hogy tiszteletreméltó hogy ilyen szorgalmas,dolgos fiú,jó nem keres sokat de az nem az ő hibája,már sikeres lenne a fiú.
2020. dec. 3. 20:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!