Az,hogy sokan a szép nőket pénzéhes aranyásóknak titulálják,az a média hibája?
Egyrészt ez nem probléma. Neked probléma, de nem értem, hogy miért.
Tegyük fel Scarlett Johansson összejön egy gyárimunkással. Az ne vonjuk most kérdőre, hogy hol találkozhattak, hiszen Scarlett alapvetően nem ugyanazokra a helyekre jár mondjuk szórakozni, mint egy munkás.
1. Scarlett rengeteg utazik. A munkás eleve nem engedheti meg magának, másrészt őt egy helyre köti a munkája. A távkapcsolat nem szokott hosszútávon működni. A munkásnak az életben nem lesz annyi szabadsága, hogy mindig mehessen utána.
2. Scarlett-et mindenhova követik a lesifotósok (undorító, egyébként) és minden gyanús dologról azonnal cikket írnak. A munkás bírná ezt a stresszt? Bírná, hogy ennyire reflektorfénybe kerül? Kétlem.
3. Scarlett rengeteg nívós eseményre eljár, ahova a munkás legfeljebb kísérőként mehet el vele. Szerinted élvezne egy olyan eseményt, ahol senkit se ismer, nem tud hozzászólni a beszélgetésekhez, nincs közös élménye senkivel és rajta kívül mindenki egy teljesen más világot képvisel?
Szerinted hogy működne egy ilyen "kapcsolat"?
Persze, működhet, ha Scarlett feladja a karrierjét és a megspórolt pénzéből eltartja a munkást, de miért tenné tönkre bárki az életét, ha van más opció? Jelen esetben a másik opció, hogy Scarlett egy olyan férfival jön össze, aki ismeri és átérzi az ő életstílusát és tud azonosulni vele.
27/N
De ez miért baj? Nyilván sikeres, tetszető küllemű embert szeretne, nem sikertelent és rútat.
Nem értelek...
18-as
Én értem, az a kivetni való hogy számára vonzó nők nem a magafajtájával jönnek össze. Túl magasra teszi azt a bizonyos mércét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!