Miért bűn az, hogy öngyilkos gondolataim vannak?
Leszögezném, hogy nem tudnám megtenni, de folyton úgy érzem, hogy az lenne számomra a legjobb.
Nehéz gyerekkorom volt, nem részletezném. (tudom, sokaknak másoknak is)
Ez a 2020 életem legrosszabb éve.
Kezdődött a vírussal, ami miatt el kellett hagynom a szakmám, amit imádtam. Most csak tengek-lengek, vegetálok egy olyan munkakörben, amit ki nem állhatok.
Az anyagi helyzetem sem a legjobb. Megélek, de spórolni aligha tudok, nem látom így a jobb jövőképet.
Albérletben élek, így ebből nincs kiút, hacsak nem találok valami csoda folytán olyan munkát, ami mellett minimum havi 100 ezret félre tudnék tenni. Mivel a szakmám jelenleg halott, egyéb végzettségem nincs, sem kapacitásom és pénzem kitanulni mást.
Az albérletemből el kell mennem 2 hónapon belül.
A párom, azaz az exem, aki az egyetlen jó dolog volt az életemben, rossz emberré vált. Elárult, hazudott, kihasznált. Vele nem rég váltak el útjaink. 8 éve nem éreztem magam ennyire a béka segge alatt, mint most. Vannak barátaim és hobbijaim, de üresnek és értelmetlennek érzem az életem.
Egy hónapja elvesztettem az egyik szülőmet is, váratlanul elhunyt.
Szóval minden összejött ebben az évben. Amikor már azt hittem, ennél nincs lejjebb, mindig kaptam újabb és újabb pofonokat.
Sosem voltam rossz ember, a szar gyerekkorom ellenére tisztességes lettem, mindenki szerint, aki ismeri a történetem, csodálkozik, hogy nem egy elvonón fetrengek/fetrengtem azok után, amiken keresztül mentem fiatalkoromban, gyerekkoromban.
És az az ember, akiben hittem, hogy vele talán normális életet tudunk majd élni együtt, lecsúszott, szar alak lett, belém rúgott.
Szóval egyik pillanatról a másikra azt az egy dolgot is elveszítettem az életemből, ami évekig a lelket tartotta bennem.
Rossz ember vagyok, ami miatt úgy gondolom, hogy könnyebb lenne elengedni ezt az egész életet.
Egy vergődés, szenvedés az egész, a túlélésről szól számomra, nem az élvezetekről.
Ezért minek éljek?
Az út voltam ...
Ja és szexelj egy jó NAGYOT és nincs több szomorúság. Lol
Nem fogok azért felszedni senkit sem, hogy nyomoromat adjam neki.
Sokáig pozitívan éltem, majd ha visszatalálok magamhoz, akkor inkább azt osztanám meg valakivel..
Egyelőre gyászolom a kapcsolatom. :(
Akkor a klinikai depresszióra kevés az esély, mert az 35-40 között kezdődik általában. Szerintem most nincs mivel lekötnöd magad, kevesebb inger ér és ezt váltja ki belőled. Találj valami jó elfoglaltságot magadnak addig amíg elmúlik ez az egész, figyelj oda magadra addig is és találkozz új emberekkel.
Akkor beszélges v kivel, szerez új baratokat.
Nagyon jó érzés amikor kapsz egy SMS-t pl: legyen szép napod, jó reggelt , mosolygós reggelt ..😀.., aki csak úgy rád ir hogy hogy vagy? milyen a napod? .. aki torodne veled és nem önző.
Teljesen be vagy fordulva 😭
Bocsi. :( de lehet hogy a párod sem volt olyan boldog veled , mert nincs benned semmi élet.
Kedves utolsó.
Köszönöm az észrevételt. Igen, nehéz időszakom van most, de erről javarészt Ő tehet.
Az nem igaz, hogy nincs bennem élet.
Ő egy rossz ember lett, mindent elnéztem neki. Amik miatt gyűlölte magát és az egész életet, neki már minden mindegy volt.
ÉN voltam az, aki próbálta még őt is kizökkenteni, nem hagyni, hogy magába forduljon. Programokat találtam ki, kedveskedtem neki a kedvenc ételeivel, a szexuális életünkkel sem volt baj, sőt, az utóbbi időben csak egyre jobb lett.
Nem hiszem, hogy az lett volna a gond, hogy nincs bennem élet.
Mindig is én voltam lelkileg erősebb, ő meg csak mint energiavámpír funkcionált már csak az életemben, az utóbbi néhány hónapban..
Amiért az volt a hála, hogy csak hazugságokat kaptam tőle, minden téren.
Volt pofája élvezni nálam a biztonságot, a kényelmet, a törődést úgy, hogy a hátam mögött elkezdett ismerkedni.
Szerintem nem meglepő, ha ezek után kiírom magamból, hogy úgy érzem, tényleg semmi értelme ennek az egésznek, hisz ha boldogan és jó emberként próbálok élni és helytállni, csak belém rúgnak és kihasználnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!