Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lehet boldog életet élni...

Lehet boldog életet élni barátok nélkül?

Figyelt kérdés

24 f vagyok egész életemben magányos voltam

Suliban is oké elbeszélgetem az osztalytarsaimal de soha nem találkoztam velük csak úgy ha nem lett volna kötelező,elég zárkózott voltam mindig

Mostmár melóba is ugyan ez a helyzet eldumalok itt a kollégákkal de úgy nem haverkodom.

Barátnő szerzés is ilyen zárkózott jelemkent nagyon nehéz.

Fiatalabb koromban nemtagadom prostihoz is elmentem.

Azóta nagy nehezen interneten sikerült megismernem pár fiatalabb lányt és végül megismertem a jelenlegi párom akivel már van 1 gyerekünk.

Családként élünk de nem vagyok boldog szeretem ugyan őket de valami nagyon hiányzik az életemből

Nem érzem magam boldognak.

Talán sose voltam az pedig már nem vagyok teljesen magányos,és nem értem miért nem vagyok boldog?

2020. dec. 2. 14:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, én évek óta próbálok magányosan boldog lenni, aztán valahogy nem sikerül.

20F

2020. dec. 18. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!