Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lehet boldog életet élni...

Lehet boldog életet élni barátok nélkül?

Figyelt kérdés

24 f vagyok egész életemben magányos voltam

Suliban is oké elbeszélgetem az osztalytarsaimal de soha nem találkoztam velük csak úgy ha nem lett volna kötelező,elég zárkózott voltam mindig

Mostmár melóba is ugyan ez a helyzet eldumalok itt a kollégákkal de úgy nem haverkodom.

Barátnő szerzés is ilyen zárkózott jelemkent nagyon nehéz.

Fiatalabb koromban nemtagadom prostihoz is elmentem.

Azóta nagy nehezen interneten sikerült megismernem pár fiatalabb lányt és végül megismertem a jelenlegi párom akivel már van 1 gyerekünk.

Családként élünk de nem vagyok boldog szeretem ugyan őket de valami nagyon hiányzik az életemből

Nem érzem magam boldognak.

Talán sose voltam az pedig már nem vagyok teljesen magányos,és nem értem miért nem vagyok boldog?

2020. dec. 2. 14:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Amíg külső tényezőkben keresed a boldogságot addig nem.
2020. dec. 2. 14:55
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen ez igaz de a legnagyobb bajom hogy ötletem sincs mi tenné boldoga
2020. dec. 2. 15:28
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
Nyugi akkor már ketten vagyunk. Annyi különbséggel hogy én soha nem tapasztaltam meg a viszonzott szerelmet. De őszintén már nem is keresem különösebben a nagy "boldogság kulcsát" csak sodródok az árral.
2020. dec. 2. 15:42
 4/11 A kérdező kommentje:

Mi se szeretjük már egymást de mivel van 1 gyerekünk kénytelenek vagyunk együtt lakni asszonyom nemtud hova menni én meg egyedül nemtudom nevelni a gyereket meg pici.

Mindenkep szar ez a mocskos világ nincs értelme az egésznek nincs miért élni.

Nyilván sok embernek szarabb mint nekem és lehet 1000 éve is ugyan ilyen szar volt

De ez nem vigasztal

2020. dec. 2. 15:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Ez a baj. Kicsit próbálj meg túllátni a saját egódon. (nem kekeckedésből mondom)
2020. dec. 2. 15:59
 6/11 A kérdező kommentje:
De pl mire gondolsz hogy túlepni az egomon?
2020. dec. 2. 16:03
 7/11 anonim ***** válasza:
26%

"Nyilván sok embernek szarabb mint nekem és lehet 1000 éve is ugyan ilyen szar volt

De ez nem vigasztal"

Erre. Nekem is sok időbe telt ráeszmélni, hogy ugyan sokkal de jobb helyzetben is lehetne, de még sokkal szarabba is. Szóval abba bele gondolva hogy akár csövesként egy padon fagyoskodva is tengethetném ténylegesen nulla kilátással az életem, ahhoz képest meglehetősen jó az enyém.

2020. dec. 2. 16:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Biztos van ilyen, de aki TÉNYLEG képes boldog lenni tartalmas emberi kapcsolatok nélkül, és nem csak bemesélni magának, hogy jó minden úgy, ahogy van, az baromi ritka. Egy a millióból.

Ha ígyis úgyis szarnak érzed az életed, az adhat egyfajta szabadságot is. Elkezdhetsz kísérletezni a szabadidőddel, új közösségeket kereshetsz, új emberekkel beszélgethetsz, próbálhatsz beilleszkedni. Mi a legrosszabb, ami történhet? Megbánod amit tettél? Rosszul érzed magad a nap végén? Ez akkor is így lesz, ha nem teszel semmit.

Sosem késő változni, csak az a gáz, hogy ez baromi nehéz.

2020. dec. 2. 17:22
 9/11 anonim ***** válasza:

ha pesti vagy és van kedved ismerkedni/beszélgetni, majd pedig kölcsönös szimpátia esetén találkozni, írj! nekem sincsenek barátaim, s igazán nem is nagyon voltak soha sem.

28f

2020. dec. 3. 01:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Csak akkor lehet boldog valaki barátok nélkül, ha sosem volt neki, mert akkor nem tudja mi hiányzik vagy mit veszített el.
2020. dec. 5. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!