Vannak itt magányos emberek ? Se család, se barátok ilyesmi ? Hogy lehet így leélni az életet ?
A kapcsolatokért tenni kell, ápolni. Nem magától értetődő dolgok sajnos. A barátaidat te is kerested, kérdezted hogy vannak stb?
Ha igen és ennek ellenére hagytak el, akkor nem voltak igazi barátok. Jól írja az első, kezdj el egy sportot vagy hobbit, aminek keretében új embereket ismerhetsz meg. Vagy netes csoportokban is lehet ismerkedni.
Unokatestvéred nagynénid nagybácsid sincs ?
Te vagy a családod utolsó leszármazottja ?
Ha már a barátkozás láthatóan nem megy azért a régi rokonokat csak fel tudod keresni.
Nem tudom, mit vársz, mert mindenki le van pontozva, aki megszólalt a kérdésedre vonatkozóan...
Nekem van egy alapbetegségem, amiatt nincs párom, kapcsolatom, barátaim. Élek, dolgozom, de nem szeretem ezt az egészet. lekötöm magamat netezéssel, olvasással, stb.-vel.
"Régi barátok mind leépítettek, újakra meg nincs energiám."
Szóval nincs energiád. Akkor mégis mi a fenét akarsz befektetni egy kapcsolatba? Vagy kapni akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!