Vannak olyan lányok akik magányosak, nincsen senkijük?
Figyelt kérdés
Úgy èrtem, hogy se barátai, se családja, se senkije...2018. jún. 15. 10:57
1/15 anonim válasza:
Családom ugyan van, de kb mintha nem is lennének. Egyébként egyedül vagyok.
2/15 anonim válasza:
Ugyanaz a helyzetem, mint az elsőnek..
3/15 anonim válasza:
Biztos vannak, de ezt most azért írtad ki burkoltan így hogy beszélgethess mert veled sem beszél a kutya se?
4/15 anonim válasza:
Akkor mondjuk valakire, hogy magányos, ha nincs párja, esetleg barátai. De ha valakinek családja sincs, akkor ő már árva. Úgyhogy nem ártana kicsit konkretizálni a kérdést.
5/15 anonim válasza:
Szingli nő nincs.
Ha nincs kapcsolatban akkor is biztos dugja valaki.
6/15 anonim válasza:
Vannak, persze, azonban remélem nem azért kérdezed ezt, hogy kiszolgáltatott helyzetben lévő nőkre vadássz.
7/15 he84 válasza:
Az 5-ös válaszoló nagyon téved. Igenis vannak szingli nők. Akiket dugnak, azok nem szinglik már, még akkor se, ha nincsenek hivatalosan párkapcsolatban.
9/15 anonim válasza:
Sajnos igen, és fiúk is... Vagyunk sokan. Sokan ismerkednek itt is Gy.k.hu-n, de sokan több száz kilóméterre laknak egymástól. Olvastam már, hogy egy fiú és egy lány itt ismerkedett meg, találkoztak, egymásba szerettek és azóta is együtt vannak. Persze ennek megvan az előnye, de a hátránya is.
10/15 he84 válasza:
Nem dug senki 8-as válaszoló. Na meg én dugásra nem kifejezetten vágyok, de ez ennél bonyolultabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!