A lányoknak,nőknek mindegy hogy egy fiú mit dolgozik,mennyit keres és hogy egyedül él vagy a szüleivel?
20
Ha neked ez tetszik akkor csináld ezt,ne foglalkoz másal.
Amugy nem értem miért akar minden fiú informatikus lenni úgy hogy nem is tetszik nekei ez a szakma,nah mindegy.
Engem senki se tudna lebeszélni aról ami érdekel.
Mièrt ne lenne nője,nem is értem.
Azért mert neked nincs sikered a lányoknál azért még neki lehet.
A tesom is egy bisztonsági őr fiúval járt,és alom szép lány ,nagyon okos és értelmes ,sose érdekelte hogy mivel foglalkozik a srác.
Nem hiszel a szerelembe ?
Az nem kapcsolat ahol számít a munka és a pénz,én olyan fiúval össze se jövök akit csak az érdekel milyen iskolám van és mennyi pénzem.
Én hiszek a szerelemben és kivárom az igazit aki tényleg szeret engem ,és velem akar lenni, ha meg nincs ilyen akkor maradok egyedül.
Az meg is érdemli aki olyan kapcsolatban van ahol csak a pénz számít vagy az iskolai végzettség.
Láttom a mai kapcsolatokat és nevetséges a legtöbb srác csak azért kavar egy csajal,hogy legyen ingyen sz.x csak a testiség miatt,közben egy másik lány tényleg tetszeni nekik akitől többet is szeretnének ,de próbálkozni minek az idő igényes neki vagy a haver lebeszéli utána meg nem talál másik lányt akibe tényleg szerelmes lenne (az ilyen meg is érdemli),és majd 10 év múlva rájön mit vesztet.
És a többi párkapcsolat se jobb,vagy az anyagiak számítanak vagy az iskolai végzettség,olyat is hallottam aki azért jött össze egy másikal mert drága volt az albérlet és egyedül nem akarta fizetni, ezek nem kapcsolatok hanem egy nagy vicc az egész.
Ti tudjátok ha nektek az ilyen kapcsolat megfelel akkor meg is érdemlitek.Aztán van a maradék 15 százalék aki tényleg okos és szeretik egymást nekik sok boldogságot kívánok.
Kedves huszonnégy,kétlem hogy az számítana valami más lehet a háttérben.Talán nincs sikered a nőknél és az helyet hogy magadba néznél megkéresnéd a problémát és kijavitanád valótlan indokokat keresel amiknek semmi köze ahhoz hogy miért nincs barátnőd.Lehet hogy azért nincs mert magasra teszed a lécet túl szép lányoknál próbálkozol,vagy olyanoknál akiknek másabak mint te,más az érdeklődési körük,stb.Pusztán nem voltál neki szimpatikus,ilyenkor azon gondolkoz el hogy te hány lányt utasitotál vissza mert nem volt neked szimpi ugyan ezt egy lány is megteheti nem?
Nem kell egyből ítélkezni.
Én nekem még barátom se volt mert még nem voltam szerelmes és ha harminc éve koromig nem leszek addig nem lesz barátom.
Én se kezdek el ilyeneket írkálni nem más hibája hogy nincs senkim ,és nem is az én hibám,pusztán csak nem találtam még meg az igazit aki igazán szeretne engem és én is őt,ha meg még is találkoztam volna vele és ő az igazi akkor a sors megint össze hoz vele,ennyi.
Te se írj ilyen hülyeségeket hogy a végzettség miatt ugyan már ,te is tudod hogy ez nem igaz.
Ha meg megtaláltad kedves az igazit akkor gyorsan írj rá mielőtt más meg teszi helyetted az igazit nem foglya érdekelni hogy mivel foglalkozol mennyi pénzed van ő elfogad téged olyanak amilyen vagy.
Viszont ha olyan vagy mint a többi srác hogy nem a szerelmet keresed és a szerelem érdekel akkor meg is érdemlet hogy téged se szerepének,de ha szerelemre vágysz akkor írj rá a szerelmedre próba szerencse és lehet hogy össze jön a dolog és egyből pozitívabban láttod a dolgokat és boldog leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!