Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A lányoknak,nőknek mindegy...

A lányoknak,nőknek mindegy hogy egy fiú mit dolgozik,mennyit keres és hogy egyedül él vagy a szüleivel?

Figyelt kérdés
Én biztonsági őrként dolgozok,albérletben élek,8 általánosom van és egy szakmám.Valamivel több mint százezer a fizetésem.Ne csüggedjek azért,így is lehet barátnőm?Vagy ha vissza is utasítanak az nem a foglalkozásom és a keresetem miatt lesz?Nem is azért mert nem nézek ki jól?És nem is azért mert albérletben lakok?

2020. nov. 30. 15:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
67%

Fiatalon én is csóró voltam (oké, nem 120-at kerestem hanem 150-et, aztán 180-at, ha túlóráztam akkor 210-230-at, de ez nem lényegi különbség), izmos sem voltam sosem, jóképű pedig pláne nem. Mondjuk bunkó tudok lenni, az tény :D

De azért szinte mindig volt valamilyen nőm. Persze, erre szokták mondani az incelek, hogy "OKÉ HOGY VOLT NŐD DE MÉGIS MILYEN?!:E". Hát, milyen... nyilván nem szépségkirálynők, de normálisak, és nem rondák.

2020. nov. 30. 15:58
 12/25 anonim ***** válasza:
76%
#10-nek igaza van. Kiegészíteném még annyival, hogy azért a szülőkkel se kényelmes hosszú távon együtt élni, akkor legalább egy albérlet legyen
2020. nov. 30. 16:31
 13/25 anonim ***** válasza:
87%

#10es vagyok, mondjuk ez a szülőnél való lakhatás sülhet el jól is. Nővérem párja pl a szüleinél élt, de nem mamahotelezett, dolgozott és segített otthon, rezsibe-kajába beszállt, annyi hogy a fizetése maradék részét félretette, így amikor házasság már megvolt, volt egy alaptőkéjük a kettejük pénzéből, amiből tudtak hitelt felvenni a házhoz amit vettek.

A szülővel élés akkor probléma, ha a pasi egy szalmaszál se tesz otthon illetve megtakarítása sincs..

Nekünk is fel volt ajánlva hogy lakjunk otthon, már bánom hogy nem fogadtuk el, mert az albérletre az évek alatt simán fizettünk annyit mint amennyi egy - ugyan felújítandó- ház ára.

2020. nov. 30. 16:44
 14/25 anonim ***** válasza:
65%

Ha ti szartok az ilyenekre a nőkkel való ismerkedéskor, akkor baromi igénytelenek vagytok.

Negigy már😅

2020. nov. 30. 17:39
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát a "valamivel több mint százezer" nem épp a legjobb. Tudom, hogy ezert most lepontoznak, de a nők 80%-át csak a pénz érdekli. Légy inkább agglegény.
2020. nov. 30. 22:39
 16/25 anonim ***** válasza:

Igazábol ez atól füg milyen ember vagy.Ha egy rendes aranyos kedves fiú aki tényleg szeret vége és én is őt ,akkor kicsit se számot ,tőlem még hajléktalan munka nélküli is lehetsz.Csak legyen végre egy rendes kedves srác aki normális és szeret,velem akar lenni ,ennyi.

Én összentén leíróm nálam milyen srác jön be,a pénz egyáltalán nem érdekel kicsit se,mindegy hogy kivel élsz,van e autót vagy nincs,de egy dolog kell egy fiúban hogy meg fogjon az esze ,okos értelmes intelligens fiúkat kedvelem.Ha egy srácnak esze van az mindent visz,tőlem még hajléktalan is lehetsz csak legyél okos,intelligens,kedves ,megértő srác.

Amilyen fiúval sose jönnék össze az a nagy pofája,beképzelt csajozó gép,aki folyton bulizik és buta és nem tiszteli a nőket.

Röviden ha okos vagy intelligens vagy egy rendes szerény fiú ,aki tieszteli a nőket és engem is akkor be fogsz jönni és mindegy a szakmád vagy a pénz vagy ha szerelmes vagyok beléd ,csak ez a két dolog számít.

Meg legyen valami vonzalom.

Én már jöttem volna össze hajléktalanal is,helyes ,aranyos srác volt csak részegen undorító beszéltem velem így nem lett belőle semmi.

2020. dec. 1. 04:37
 17/25 A kérdező kommentje:
#16 hát eddig nem úgy néz ki,hogy bármelyik nőnek is vonzó lennék.De mivel ahogy írod is a személyiség számít,így főleg nem látom értelmét továbbtanulni,jobban fizető állást keresni.Ha nem tetszem a nőknek,tök mindegy hogy vagyonőr vagyok vagy informatikus.
2020. dec. 1. 04:42
 18/25 anonim ***** válasza:

Miért írja azt hogy a nők nagy százalékát csak a pénz érdekli.

Én azt veszem észre hogy ezt csak a férfiak írják ide hogy a nőket csak a pénz érdekli,hát kétlem,ha egy nő szeret egy férfit akkor nem csak a pénz érdekli,olyan nővel tesék össze jönni aki szeret és akkor nem lesz probléma ennyi.

Nem tudom miért írja ezt ide minden férfi,ott már rég probléma van ha egy nő csak a pénz miatt jön össze egy férfival, ott valami nagyon nem stimmel a férfival,hogy nincs más tulajdonsága.

Én meg úgy veszem észre hogy a férfiak mennek csak a pénzre nem a nők.Meg hát nektek férfiaknak csak az egyészakás kaland jó annál többet nem akartok és nem lehet keresni egy rendes férfit aki nem a farkával gondolkozik,hanem tényleg szeret és tisztel egy nőt.

2020. dec. 1. 04:48
 19/25 anonim ***** válasza:

Jól mondod ìgy van,ha egy lánynak ezért nem kellesz azért nem is kár,ha csak nem arról van szó hogy te is csak egészakas kalandokat akarsz mint a többi...

Informatikus meg akkor legyél ha az akarsz lenni,ha nem akarsz akkor ne legyél,én is az vagyok ,de én azért mert szeretem.Nem szeretjük az olyan kollégát aki a pénz miatt tanul azért kell mert szereted és ez minden álmod és vágyad.

30L

2020. dec. 1. 04:52
 20/25 A kérdező kommentje:
#19 én a vagyonőrködést szeretem csinálni egy telephelyen 24/48-ba,ez való nekem.Akkor eszek amikor akarok,egy filmet is akkor nézek amikor akarok,főzni is tudok a munkahelyen,meg egy pár órát aludni is.Ha ahhoz van kedvem sétálok,ha könyvet olvasni van kedvem akkor könyvet olvasok.Most éppen nyelvet tanulok,a 24 órás szolgálat alatt van rá bőven időm.Emellett persze figyelek,hogy ne jöjjön be idegen.
2020. dec. 1. 05:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!