Egy olyan fiú vagy férfi,aki gátlásos,félénk,vagy nehezen kommunikál,kihez forduljon segítségért,ha barátnőt szeretne?
Egy pszichológus abban tud segíteni, hogy felismerd a problémáid okát és segítsen a megoldásukban. Egy pszichológushoz alapvetően több ember (férfi és nő) jár, szóval nem értem, ezt miért tekinted problémának, pláne úgy, hogy nem járnak olyan sokan.
Barátnőt senki nem fog szerezni neked.
A kettesnek igaza van, egy pszichológus abban tudna neked a legjobban segíteni, hogy leküzd a gátlásaidat, amik csak a te fejedben léteznek. Emellett segít azonosítani a problémáidat, ami aztán csak rajtad múlik, hogy hogyan kezded megoldani. Ezek igen hasznosak lehetnek, mert megvan az ok, hogy mi miért nem jött össze, a többi meg rajtad múlik.
Viszont, én azt tudom neked mondani, hogy bele kell magad vetned a mélyvízbe. Igen, nehéz lesz, és sz*rul fog esni ha visszautasítanak, nekem is szarul esett eleinte, de csak így tudsz elindulni a 0-ról és tapasztalatot szerezni. Holnaptól minden nap menny oda 1 lányhoz, kezdeményezz beszélgetést, és érezni fogod, ha érdemes lesz azt a lányt elhívni randira. Az első 10 után azt szeretném, ha átgondolnád a tapasztalatokat , amiket szereztél. Utána még pár leszólítás és meg se fog kottyanni az egész. Közbe meg lehet randid is lesz.
Még egy jól bevált, egyszerűbb ötlet: Ismerkedj full extrovertált csávókkal. Legyetek haverok. Az ilyen embereknek a vérükbe van az ismerkedés, nem úgy mint nekünk, introvertáltaknak. Az ilyen extrovertált haverok nagyon jó társaságképző emberek, rengeteg új egyént megtudsz ismerni általuk. Még több haver = még több ismerős = még több lány a társaságba. És társaságba a legjobb és legegyszerűbb barátnőt keresni vagy ismerkedni. Ennél jobb módszer nincs. Na, most viszont el vagy látva tanácsokkal főnök, rajtad múlik, hogy élsz-e velük. Hajrá! ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!