Lehet egy magának való ember teljes mértékben boldog ha egyedül marad élete végéig?
Figyelt kérdés
Én így érzem jól magam de a rokonok szülök mindig elmondják most még lehet jól érzem magam egyedül amig fiatal(30+) vagyok de 40-50 körül főleg utána már sajnálni fogom hogy egyedül maradtam fiatalon és nem kerestem társat.
Mi a véleményetek erről?
2020. nov. 23. 08:48
21/22 anonim válasza:
Szerintem igen. Én ugyan elváltam és akkorát csalódtam, hogy többet nem kell férfi se így-se úgy, nem tudom mi lesz kédőbb, de most úgy, érzem örökké jól fogom magam érezni így.
22/22 anonim válasza:
Én is így vagyok, annyira jól el vagyok, tartalmas életet élek. Lett volna lehetőségem ismerkedni, de rendesen felzaklatott, hogy esetleg összejöhet valami... Inkább kihátráltam, mert most olyan jól érzem magam, hogy ezt az állapotot csak elrontani tudja más. Biztos vagyok benne, hogy jobban érzem magam, mint akik mindenáron kapcsolatról kapcsolatra mennek és szenvednek, hogy megcsalja őket a párjuk stb. Amúgy meg akinek fiatalon van párja, az is simán egyedül maradhat idős korára, hiszen kevés kapcsolat bírja ki az idő próbáját +a halál is közbeléphet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!