Csak nekem tűnik úgy,vagy tényleg úgy állítják be az emberek,mintha a nők lennének a főnökök?
- naponta a férfitöbblet miatt kapnak vagy többtucat üzenetet, ezek nagyrésze ízléstelen, undorító, korhatáros képeket tartalmazó szemét
- valószínűleg kiválasztanak egyetlen szerencsés valakit, akiről "úgy gondolják ő az igazi", de ez persze nem tudható, mert adatlapon nem jelzik: "épp ismerkedem valakivel addig másoknak nem válaszolok"
- lehet randiznak már valakivel társkeresőről, épp ezért mással onnan nem ismerkednek, de fel-fel járnak, hogy "a kiszemelt is lássa: még aktív az illető tehát nehogy azt gondolja már megvan
- lehetnek olyanok, akik belefáradnak a levelek olvasgatásába, melyeknek nagy része visszataszító számukra
Biztosan lehetnek még okok
A nagy része visszatazito levél vagy ember.
Abbol alig van pàr aki normàlis.
Nekem h vki alig ires hanyagol es tetszik azaz szamitan hog ir e és nem, en elkönyvelem annak hog nah nekinis lehet vkije es mellékest keres..
Azért ez "a nők nem tesznek semmit azért, hogy kapcsolatuk legyen" elég erős 😄 Szerintem tesznek ők is sokat, csak nem olyan direkt módon.
Az a nő, aki nem tesz érte semmit, annak nem is lesz normális kapcsolata.
Csak vegyünk egy sima randit:
- a pasik lefürdenek, meg magukra fújnak valami pacsulit és zsa a mekibe, ahol ha normálisak meghívják a csajt (mármint nem a meki a normális, hanem hogy kifizeti a fogyasztását)
- a nők meg borotválkoznak tetőtől talpig, smink, haj, jó fehérnemű és ruha, ami egy csinosabb nőnél simán elvesz 2-3 órát.
Ez elég béna érnek tűnik, de olyan természetesnek veszik a férfiak, hogy egy nő olyan tipi-topi mint a címlapokon. Mondjuk én ennek nem vagyok a híve, ez nettó szemfényvesztés és hazugság.
De egy normális kapcsolat kialakulásában és fenntartásában mindkét fél komolyan részt vesz és csomó energiát belefektet. Ott ahol az egyik fél elkényelmesedik,vagy éppen úgy érzed, hogy ő bármikor dobhat téged, ott valami nem okés, és jobb is véget vetni neki. Az nem kapcsolat, hanem emberhasználat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!