Ha tetszik egy lány akiről nem tudok semmit,de sejtem hol dolgozik,jó ötlet bemenni a munkahelyére és ott érdeklődni utána?
"képes vagyok utànamenni a munkahelyére"
Ez szerintem nagyon ijesztő, nekem nem lenne szimpatikus. Észre sem vettelek és te követsz? Nyomozol utánam? Para.
Inkább szállj le a buszról ott ahol ő és szólítsd meg pl "már többször láttalak reggelente, én is ilyenkor megyek munkába és gondoltam megkérdezlek nem lenne-e kedved meginni egy kávét valamikor?".
Vagy előadod, hogy "olyan ismerős vagy, nem találkoztunk valahol?" Egyszer engem hasonlóan szólítottak meg.
Hány éves vagy, kérdező????
Nagyon nem ismered a lányok lelkivilágát!!!!!
Jajjistenem....
Ha így indulsz neki, akkor inkább ne csinálj semmit!
És írj még ki három kérdést ugyanerről a problémádról!
És ha munkahelyen meg dolgozni akar?
Ha bejössz neki nyert ügyed van, ha nem akkor meg a munkahelyén sem lesz.
Az a baj, hogy a buszon sokan vannak közel, halló-és látótávolságban, könnyen előfordulhat, hogy a lány mások előtt másképp (negatívabban) reagálna a közeledésedre. Szerintem itt a legideálisabb megszólítani őt, amikor leszáll a buszról, amikor már az utcán vagytok, mert ott már a kutya nem foglalkozik veletek.
Nem úgy indítanék rögtön, hogy "szia, tetszel nekem" és társai. Első kommunikáció létrehozásához kérhetnél tőle segítséget, pl. útbaigazításhoz. Keresel előre a környéken egy helyet, amit kamuból keresel, amiről tudod, hogy a munkahelyéhez nagyon közel van, hogy jó eséllyel segítségedre lehessen, és ne rázhasson le egy "nem tudom"-al. Ha segítőkészen reagál, utána jöhet a kommunikáció továbbvezetése, de ezt már a találékonyságodra bízom.
A munkahelyére bemenést nem ajánlom, ugyanazon okok miatt, amiket fentebb már leírtak. Tudom, te ezt egy romantikus ötletnek tartod, amivel kifejezed, hogy hajlandó vagy megküzdeni a lányért. Ez szép dolog, de hidd el, ez az ötlet így nem fog pozitívan elsülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!