Mièrt vagyok tole feszult mikozben tetszik nekem? Miert nem kedves vagyok vele ès mièrt nèzem levegőnek? Munkahelyi dolog!
Figyelt kérdés
Ès mintha fordìtva is ugyanez lenne!2020. jan. 31. 22:00
1/4 anonim válasza:
Mert munkahelyen más közeledni a másik felé, mint egy természetes közegben.
2/4 anonim válasza:
Mert normális ember nem pasizik a munkahelyén, valahol belül tudod te is.
3/4 anonim válasza:
#2 hagyjuk ezt... és ha ott találkozik a nagy ő-vel?
amúgy nagyobb eséllyel lesz valami életképes dolog egy olyan kapcsolatból, amit eleve egy alap ismeretség előz meg, mint ha találomra választ egy vadidegent a társkeresőn...
kérdező, az ha feszült vagy, zavarban vagy, ha egyszerre szeretnél vele lenni, és mégis inkább kerülöd, az mind ezzel jár. legalábbis én igy voltam vele, amikor szerelmes voltam vagy tetszett valaki
4/4 anonim válasza:
#3: Szerintem is hagyjuk, teli van a világ példákkal, csak körbe kell nézni. Messze többsége inkább negatív, mint pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!