Van itt olyan aki életképtelen selejt? Ne vegyetek magatokra, én is az vagyok sajnos. Szerinted miért vagyunk ilyenek? Mi a terv a jövőre?
Figyelt kérdés
2020. okt. 16. 11:54
11/40 anonim válasza:
Tok mindegy milyen szinten, de ha elsz akkor nem vagy eletkeptelen, hiszen elsz.
Azt pedig, hogy miert ilyen szar az eleted azt magadnak kell tuni. Egy bizonyos fokig segit ha az igenyeidet a lehetosegeidhez igazitod.
12/40 A kérdező kommentje:
Nos, eszek-iszok, néha segítek itthon (ritkán) és azért nem egésznap kockulok. Csinálom a leckéket is amiket küldenek.
2020. okt. 16. 13:30
13/40 anonim válasza:
Ebből még mindig nem derült ki, miért gondolod magad életképtelennek. Ezt mondta valaki? Összevesztél a szüleiddel? Vagy egyszerűen csak más életre vágysz?
14/40 A kérdező kommentje:
Néha összeveszek velük, de mindenhónapban 1x legalább. Jobb életre kellene váltani. Csak hát, gyáva is vagyok, és vékony is. (mivel ez nem férfi módi, ezért azt mondom, hogy fiú vagyok, nem pedig fiú, de 18 már elmúltam) ha egyedül laknék, nem is tudnám eltartani magamat szerintem! Én mondtam magamnak a hatások miatt, hogy milyen durva világ ez. Az erősek tényleg életben maradnak, míg mások a gyengék pl. én megdöglenek...
2020. okt. 16. 13:44
15/40 anonim válasza:
Jaj, dehogy vagy te életképtelen, a vékonysággal sincs semmi gond, minden ember teste más! Ha zavar, esetleg elkezdhetsz edzeni, de így a leírtak alapján semmi gáz nincs veled. A szüleivel pedig szerintem mindenki veszekszik néha, aki mégsem, az pedig max. rájuk hagyja. 18 évesen pedig sokan nem tudnák magukat eltartani, szépen lassan azonban biztosan meg tudod majd teremteni a saját egzisztenciádat!
16/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megpróbálok magamon erőt vetni. A jövőbeli tervem, haverkutatás és zenekar alapítás. Egy kis jó ír kelta banda :D
néhány éve fellépek kis rendezvényeken harmonikázni néhány dalt.
2020. okt. 16. 13:53
17/40 anonim válasza:
Na, az szuper, sok sikert! :) Hobbid és terveid mindig legyenek, és ne hagyd, hogy mások letörjék az ambícióidat! Menni fog ez, semmi gond nincs veled!
18/40 anonim válasza:
Igen én!
Csak arra vagyok jó hogy itthon legyek mossak főzzek takarítsak.
Semmi másra nem vagyok jó. Sehova nem kellek így nem tudok dolgozni. 3műszakot nem tudok vállalni a gyerekek miatt és csak ilyen munka lenne. Ha ide felvennének.
Senkim nincs. Nincsenek barátaim.
19/40 A kérdező kommentje:
Sajnos. Hogy is mondjam, én még egy idegen csaj puszit sem kaptam, nemhogy egy szájcsókot! Szerencsére van internet! :) itt könnyen lehet haverkodni, főleg csében.
2020. okt. 16. 14:16
20/40 anonim válasza:
Csak lébecolok, gyűjtöm a bátorságot az öngyilkosságra. Már kitaláltam mi lenne a legjobb módszer, de nem szeretnék a családomnak fájdalmat okozni. Szóval lébecolok még egy kicsit, hátha eljutok arra a pontra ahol már nem bírom tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!