Nagyon magányos vagyok, és sajnos sehogy nem tudok kitörni belőle. Valami tipp? Több infó.
Boldog ember!
Én szeretnék olyan munkát végezni, ahol nem kell senkivel összezárva lenni, meg egyedül lehet dolgozni.
Szerintem te is addig leszel kedves, őszinte és barátságos, amíg meg nem rontanak! :)
De egyébként egyszerű a megoldás, beregizel társkerikbe és neten ismerkedsz, nagyon könnyű!
Én szívesen lennék a helyedben, mert egy nyugodt munkára vágyom, ahol nem kell emberekkel foglalkoznom, egyedül lehetek. Munka után is lehet társaságban lenni, hazamenni a párodhoz, szeretteidhez.
Viszont ha te munka közben is igényled a társaságot, akkor szerintem váltanod kellene, mert a kamionos lét ezzel jár.
Pár kedves szóért eszedbe ne jusson feladni a kamionozást !!!
Nagyon megbánnád.
Nincs arra garancia, hogy ahol sokan dolgoznak együtt, ott mindenki kedves, sőt!
Szóval inkább csetelj, levelezgess, randizgass a szabadidődben és hidd el, bőven jó lesz, ha jó lesz! :)
Mondanám hogy válts szakmát de tudom milyen ez.
Esetleg vagy is szerintem kezd el tanulni az angolt, elégsokan beszélik már,ha van alkalmad ne a hugyosba legyél sétálj, buszozz, stopojj el a legközelebbi városba ott vannak emberek, nyilván angol az lényeges.
Van olyan munkahely is ahol 2/2-ben kell dolgozni így van időd itthon szórakozni, barátokat keresni, barátnőt keresni, aki keres az talál aki nem az sajnos...
Sok sikert.
Vannak olyan szakmák amiket csak bizonyos emberek tudnak hosszútávon végezni.
Ilyen a kamionozás .
Kérdésedből ítélve nem neked való ez a munka.
Helyedben hazajönnék és csak belföldön vezetnék, kevesebb pénzért. Tudod a pénz nem minden ha közben lelkileg rámegy az ember! Mert ráfogsz, csak idő kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!