Tudnátok segíteni? Hátha ti jobban átlátjátok.
Sziasztok!
Rólam annyit, hogy 31 vagyok. Van munkám, dolgozok. Sajnos a nőknél soha se volt sikerem, sose éreztem azt, hogy fontos lennék bárkinek, hogy szeretne valaki. Ez 1 nagy gondom, amin változtatni nem igazán tudok. A kérdésem igazából az lenne, hogy nem látom értelmét a létezésemnek. A munka megy, csinálom, néha van időm kirándúlni vagy futok. De ennyi. Ennyi az életem. Az, hogy az életemből teljesen hiányzik a nőkkel való kapcsolat, lásd kötődés vagy szex, egy hatalmas űrt okoz. Az utóbbi években napi szinten foglalkoztat a gondolat, hogy bár vége lenne az egésznek. 31 év így ebben a formában bőven elég volt. Nem látom értelmét és pokolian mar belülről az érzés, hogy valami történjen már, néha ordítani tudnék annyira frusztrál. Köszönöm, hogy elolvastad.
Ez egy kultúráltan megfogalmazott picsogás. Hadd idézek egy filmből, a megoldással együtt.
- Engem senki se szeret, engem mindenki utál! ( Brhühühü)
- Mosolyogj te barom!
A 20-as éveimben szociális fóbiával küzdöttem, a munka, hogy bedobtak a mélyvízbe, pszichológus, illetve hobbi ami segített ezt legyőzni. Nem igazán tudom hol tudnék ismerkedni vagy hogyan. Ha bele gondolok egyetemi éveimben próbálkoztam, de azóta semmi.
Kedves második. Hidd el szeretnek mosolyogni, de az évek óta tartó semmi miatt már depressziós vagyok. Néha pár napra sikerül kicsit kimászni belőle, de ez csak rövid ideig megy. Jön egy gondolat egy érzés és megint vissza süllyedek. Szeretnék mosolyogni ...
Pszichológus válaszol – Online pszichológiai tanácsadás
onlinetanacsadas.com › pszichologus-valaszol
A hozzászólás elküldéséhez az email cím és más adatok megadása nem szükséges. ... idegen lennék számára és ha valami olyan érzelmi téma van kikerüli vagy 1-2 szót ... Nem szoktam ezekről beszélni, de úgy érzem most igazán nem vagyok jól. ... Annyit szeretnék tudni hogy mi ez és hogy mit tehetek ezzel kapcsolatba
Optimizmus 10 pontja!
1 Jó szokásokat fogok kialakítani és ezek rabja leszek!2 Szívemben szeretettel köszöntöm a napot !3 Rendületlenül kitartok míg a sikert el nem érem!4 A természet legnagyobb csodája vagyok!5 Ma úgy fogok élni ,mintha ez lenne az utolsó napom !6 Ma úrrá leszek az érzelmeimen!7 Nevetni fogok a világra8 Ma megszázszorozom értékeimet9 Most fogok cselekedni10 imáimban útmutatást kérek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!