Mit tegyek, ha nincs senkim és nem kellek senkinek se?
Itt nem fogok ismerkedni, és írhattok privátba, de úgyse fogok válaszolni, mert itt nem fogok semmiképp se ismerkedni!
Nem kellek senkinek, nem tetszek senkinek. Vannak nálam ezerszer csúnyább osztálytársaim, akikre állandóan ráírnak a fiúk. Rám meg sose ír senki. Én még soha nem tetszettem senkinek se. Más válogathat a fiúk között, nekem meg össze kell jönnöm majd a legelsővel és mellette kell majd leélnem az életem, legyen az bármilyen is, mert én nem választhatok, nekem nincs más választásom. Én nem akarok már tovább lúzer lenni, és nem akarom 30 évesen elveszíteni a szüzességem. Kapcsolatra vágyok, cdak senkinek nem kellek.
#1 Rohadtul nem ismersz!
És hidd el, sok "hisztis" lánynak van barátja.
Oha úgy làtom nem tetszett a kommentem (ami amúgy az igazság volt :) )
Mit vársz, kiscsillag? Hogy elkezdjünk nyáladzani, hogy “úúú de hát te bizti gyönyörű vagy, csak hát ezek a buta fijúcskák nem látják ezt jaaaajj! :(“
Ez nem az az oldal.
"Itt nem fogok ismerkedni, és írhattok privátba, de úgyse fogok válaszolni, mert itt nem fogok semmiképp se ismerkedni!"
egy ezrest tennék rá h bármilyen közeledéshez igy állsz hozzá, csak azért h lehessen miért hisztikézned.
az tuti h fogamzásgátlót nem kell szedned mert a személyiséged megoldja
" nem fogok ismerkedni, és írhattok privátba, de úgyse fogok válaszolni, mert itt nem fogok semmiképp se ismerkedni!"
Ezt most úgy írod mintha annyira kelendő lennél. Senki nem fog írni neked mert nem kellesz senkinek.
Itt a megoldás a problémádra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!