Ma van a szülinapom, de senki sem köszöntött fel. Ugye joggal érzem úgy, hogy nem is vagyok senkinek fontos?
En a szüleimmel közölnem ezt nem a gyk val, de
Boldog Születésnapot!🎂
Itt a szánalmas nem te vagy!
Boldog születésnapot!😘
Születésnapot a szülők érdeke,hogy ünnepeljék, tehát már letettek rólad.
Neked nem lehet érdeked,hiszen az a nap anyuci kellemes testének,az örök kaja,meleg elhagyása inkább szenvedés lehetett.
Hüvös,légszomj,zajok stb.
Inkább ne ünnepeld, vond le a tanulságot.
Ünnepeld a létrejöttedet,fogantatásod!, azt ők is élvezték!
Szerintem mindenkinek megvan, hogy ki melyik ünnepeket szereti. Valakinek fontos a névnap vagy karácsony és van akinek a szülinap. Én az utóbbiba esem, mert nekem a szülinapok fontosak(anyukám, mamám, barátom szülinapja) viszont a többi ünnep nem érdekel. A szüleidnek amúgy nagyon is illene tudni, hogy neked mikor is van :(
Boldog születésnapot egyébként!( esetleg állítsd át a facen, h látszódjon, h mikor van szülinapod, az évet beállíthatod úgyhogy, h ne látszódjon 😉)
Anyádék részéről ez elég csúnya dolog, de te meg ha a facebookon szándékosan elrejted a születésnapod akkor meg ne csodálkozz, hogy senki nem köszönt fel
Boldog Születésnapot egyébként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!