Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ma van a szülinapom, de senki...

Ma van a szülinapom, de senki sem köszöntött fel. Ugye joggal érzem úgy, hogy nem is vagyok senkinek fontos?

Figyelt kérdés
A senki alatt úgy értem, tényleg senki azaz a szüleim sem, egyke vagyok így csak az én szülinapomat kellene észben tartaniuk,de úgy tűnik ez sem megy nekik. A facebookon el van rejtve mikor van, így még az állítólagos barátaimnak sem jutottam eszébe. Nem vágytam volna nagy ünneplésre, de hogy abszolút senki nem gondolt rám, ez nagyon rosszul esik. Igazából leginkább a szüleimtől, de mégsem kérhetem rajtuk számon, hogy ugyan mégis miért felejtették így el. Annyira szomorú vagyok és magányosnak érzem magam. 25 évesen nincs egyetlen ember sem, aki ünnepelt volna velem. Szerinted szánalmas vagyok?
2020. júl. 26. 22:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem elég szomorú, hogy a mai világban ha nincs kitéve fb-re, akkor már nem is tudják mikor van az ember szülinapja.

Egyébként boldog születésnapot!

2020. júl. 27. 06:01
 22/25 anonim ***** válasza:
3%
És ez miért ekkora probléma? engem az elmúlt 8 évben senki nem köszöntött fel, mégse akarom levetni magam egy ház tetejéről.
2020. júl. 27. 08:46
 23/25 A kérdező kommentje:

#17 A közvetlen családtagoknak és a közelebbi barátoknak fejből tudom.

Nyugi Utolsó, én sem akarom levetni magam sehonnan, csak szimplán rosszul esett.

Köszönöm szépen mindenkinek a kedves szavakat, #16-nak pedig utólag is boldog névnapot! Sajnálom, hogy neked hasonló környezeted van.

2020. júl. 27. 10:01
 24/25 anonim ***** válasza:
47%

Természetes, hogy rosszul esik. Viszont azt kell hogy mondjam, ha nem lenne a facebook én sem tudnám észben tartani senkiét a szüleimen, tesómon, páromon kívül bármilyen ciki is ez.

Isten éltessen! :)

2020. júl. 27. 12:01
 25/25 anonim ***** válasza:
47%

Ilyen az élet kis naiv,de ez miatt ne emészd magad!

Majd,ha lessz valaki akinek igazán számitani fogsz az majd nem fogja elfelejteni az elsö 2-öt. :) (talán)

2020. aug. 30. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!