Miért fontos megtartani a 16 éves szülinapot?
Figyelt kérdés
??2014. jún. 15. 18:27
1/13 anonim válasza:
Amerikában szokás inkább csak, ott a 16.-at és a 21.-et ünneplik úgy, mint itt a 18.-at
3/13 A kérdező kommentje:
Itt én kérdezek!!!
2014. jún. 15. 20:03
4/13 anonim válasza:
Ha nem tartod meg egyiket sem, az sem változtat azon, hogy attól a naptól kezdve hivatalosan is egy évvel öregebb lettél.
5/13 anonim válasza:
Nem fontos megtartani.
És ne ess neki a válaszolóknak ilyen bunkó módon!!!
6/13 anonim válasza:
Én még a 18-at sem tartottam meg. Az is olyan nap,mnt a többi, csak egy évvel idősebb lettem.
7/13 anonim válasza:
Nem kéne így beszélni a normális válaszolókkal...
8/13 anonim válasza:
Semmivel nem fontosabb, mint a 18-at.
9/13 anonim válasza:
16 év alatt mindenképpen gyerek vagy. Persze 16 évesen sem leszel felnőtt, de már szép lassan kezdesz nővé alakulni.
10/13 A kérdező kommentje:
utolsó: Ki mondta hogy lány vagyok?!
És : Ha nem ad NORMÁLIS kérdésre NORMÁLIS választ ....akkkor miért velem van a gond? !?! -.-
2014. jún. 16. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!