Miért nem kedvelnek az emberek? Valamiért senkinek sem vagyok szimpatikus, mit tehetnék?
A jelenség, amit tapasztalsz, valószínűleg a világon több emberrel is megtörténik. Szerintem nem fogjuk mindig megérteni, hogy a másik ember mit és miért tesz. Nem biztos, hogy magadban kell keresned az okokat. Gondolj bele, hány házasság végződik válással, szóval arra célzok, hogy ha az emberek nem képesek szeretni a társukat vagy a gyereküket, akkor miért érdekelné őket egy idegen?
Amennyire én látom, az igaz barátság ma igen ritka jelenség.
Szerintem az emberek többsége az iránt érdeklődik, akitől kaphat valamit, például ha lenne egy úszómedencés villád, meg drága sportautód, akkor annyian érdeklődnének irántad, hogy nem lenne nehéz barátokat toborozni.
Ahogy megfigyeltem, a gazdagok iránt nagy az érdeklődés, de ez az előző korszakokban is így volt.
De ha még akár van egy 5000 eurós kerékpárod, szerintem már akkor is könnyebb ismerkedni, mert sokakat fog érdekelni a drága szerkezet.
Szóval nem feltétlenül magadban keresd az okokat. Lehet, hogy idővel találkozol olyan emberrel/emberekkel, akik érdekesnek találnak, és örülni fognak a társaságodnak:))
Ezt a problémád felvetetted már olyan embernek aki ismer? Mert lehet neki nagyobb rálátása van arra, hogy hogyan is viselkedsz más emberekkel.
A barátkozás meg sokszor sok munka, ha nincs megnyerő személyiséged szóval ne add fel, legyél tapadós :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!