A halál már megváltás lenne és nem látod a kiutat?25L
Legtöbbször igen, úgy érzem, hogy megvàltàs lenne, de talàn még félek is tőle.. Ma egy viszonylag jobb napom volt, hosszú hetek óta. Még d.u.1 előtt kikàszàlódtam az àgyból-
(àltakàban 2-3 előtt nem szokott sikerülni), sütött a nap, ami utàn szószerint egész héten epekedtem.
29 /L
Számít a korcsoport? Hány évesekről lenne szó?
Nem lehetséges az, hogy egyszerűen csak ÉLETCÉL/ÉLETHIVATÁS HIÁNYOD VAN - ez, az ami TÁTONGÓ, BETÖLTETLEN ŰRKÉNT FÁJ A LELKEDNEK?!
Édesapáddal való viszonyod milyen volt - egészen csecsemő/kisgyermek korodtól kezdve? Egészséges kötődés Édesanyához a korai életévekben megvolt?
(Én is jártam hasonló cipőben hosszú évekig és idővel egyre inkább kilábaltam belőle.) A 30-as éveimben kezdtem kicsit jobban magamra találni - a kibontakozás jelenlegi fázisában vagyok jó néhány éve. (Kb. 2010-2011.-től kezdve.)
Ui: nekem egyházi közösségekben való részvétel segített fokozatosan ÉS EGYRE JOBBAN! (bibliaórákra járás, kötetlen ismerkedési lehetőségek közalkalmazottakkal, mélyebb beszélgetések stb.) Felfogható egyfajta szocioterápiás önsegítő folyamatként is/önismereti tréningként is...
Üdv: 46/N (és tényleg nagyon-nagyon kevés hiányzott hozzá, hogy ÉLETEM PÁRJÁT is megtaláljam...)
Keress egy közösségi hobbit. :)
Én énekeslányt keresek a zenekaromba. Tudsz énekelni? :)
12-es válaszoló vagyok.
ÉLETCÉL/ÉLETHIVATÁS HIÁNYOD LEHET - ha megtalálod a neked való közösséget, megszűnik az értelmetlen önsajnáltatás.
Nyiss magadnak Ablakot a Világra! Vitaminhiányod szintén lehet...
14-es válaszoló AJÁNLATÁT KÉTKEDÉS NÉLKÜL FOGADD EL! (Fel fogsz vidulni az énekléstől önkéntelenül is!) Segíthet tartósan elterelni a rossz gondolataidat jó irányba. :)
Ui: a későbbiekben visszajelzést kérünk, hogy LEGALÁBB EGYSZER SZEMÉLYESEN TALÁLKOZTATOK-E...?! Az ötlet jó, a szándék nemes. Ha a stílus nem tetszik választhatsz másikat majd.
14-és válaszoló vagyok. Mindamellett, hogy a javaslatomat 100%-osan komolyan gondoltam előfordulhat, hogy pl. 150+ km-re laksz, vagy teljesen más műfaj érdekel. Mindenesetre zenekarok mindenütt vannak és a legtöbb arról szól, hogy a banda tagjai saját magukat és egymást szórakoztatják a próbákon. Nem muszáj ebbe többet belelátni...
Természetesen más közösségi hobbi is tökéletes lehet: amatőr sportklubok vagy kertészegylet stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!