Kinek hogy lett öngyilkos az ismerőse, családtagja?
#3 csajozastol ezerszer jobb dolgok is vannak az eletbe.
Nehogymar ez legyen a legnagyobb bajod.
Ne ragadjunk le most a 2. kommentelőnél.
Nagyapám felakasztotta magát a garázsban.
Btw,en voltam a #4
Nekem csak haveromrol tudok, o kiugrott a vonat ele.
Az első (gyerekkori) cimborám felakasztotta magát a lépcsőházukban. Utána hónapokig eszembe jutott még, a miértek és a többi, néha elképzeltem, hogy ül mellettem a kocsiba is, csak nem látom. Beszéltem hozzá, aztán kínomban könnyek közt röhögtem, hogy milyen hülye vagyok. Szegény igazi lúzer volt, bármihez hozzáért, abból nem sült ki jó. Aztán a családja (az asszony) feltette az i-re a pontot, a sok veszekedés (gondolom), a pénztelenség stb. egy részeg hajnalon a végzete lett. A srác anyja megfogadta, hogy megöli a menyét, ha meglátja, szerinte ő hajszolta bele a fiát az öngyilkosságba. A sors fintora, hogy néhány évvel később a csaj lányát Keresztúron ugyanannál a lépcsőháznál késelte meg a barátja, és a lány belehalt. Ez a rész amúgy a hírekből ismerős lehet...
A második eset egy haverommal történt meg, szintén (valószínű) családi okok, ő vonat elé ugrott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!