Van értelme udvarolni egy lánynak,ha ő okosabb és ügyesebb nálam minden téren?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik,de ő sokkal talpraesettebb, ügyesebb és okosabb nálam.Fiatalabb is nálam,mégis nekem kéne tanulnom tőle és nem fordítva.Nem látom értelmét foglalkozni vele, hozzám egy velem egy szinten való lány való,aki olyan kis csöndes,meg buta mint én.2020. szept. 23. 16:34
11/36 anonim válasza:
Ha nyomiként viselkedsz mit vársz?
12/36 anonim válasza:
Ha ismeri a kvalitásod és így is bevállalna egy kapcsolatot, mert mondjuk akkora fallosszal vagy megáldva, hogy egy platósifa elveszik az árnyékában, akkor szerintem bele kéne menni...
Nekem is volt olyan lánnyal dolgom, akihez képest kiszeltünde agysebész volt, engem borzasztó mód idegesített, hogy a legalapabb dolgokban se volt képes minimális józanságra.
13/36 anonim válasza:
Akkor annyira csúnya hogy jó vagy neki te is? Húzd le lóvéval oszt cső bro :D
14/36 anonim válasza:
Wait itt nem tudjuk a csaj akarja és egyáltalán
15/36 A kérdező kommentje:
Nem csúnya meg ő még nem tudja rólam hogy egy motivàlatlan,lusta ember vagyok.Tulajdonképpen nekem a lustaság a bajom.
2020. szept. 23. 16:59
16/36 anonim válasza:
Akkor konkrétan kamuzol neki és ezért áll szóba veled.
Mióta vagytok együtt hogy ezt az állapotot fent tudod tartani?
17/36 A kérdező kommentje:
Ő nyitottabb,érdeklőbb ember mint én.Iskolàba jár,mellette dolgozik,sportol,barátaira is,csalàdjàra is szakít időt.Én csak dolgozom,azt is minimálbérért és én nem járok sehová,nem tanulok,pedig nekem még több időm is lenne rá mint a lánynak.Viszont én inkább a neten lógok.
2020. szept. 23. 17:03
18/36 A kérdező kommentje:
#16 nem kamuzok,csak titkolom,hogy egy lusta ember vagyok,de úgyis rájön előbb utóbb.
2020. szept. 23. 17:05
19/36 anonim válasza:
Azokra nem válaszolsz, hogy hol ismerted meg ha teljesen más körökben mozogtok és hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt?
Nem is akarsz változtatni?
20/36 A kérdező kommentje:
#19 a neten ismertem meg.Mivel egy városban lakunk,már találkoztunk is.Én 25 vagyok,ő 22.Szerintem nem azért találkozott velem,mert bejövök neki,csak kíváncsi volt milyen vagyok élőben.De még nem ismer igazán,azt se tudja hogy még érettségim sincs.
2020. szept. 23. 17:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!