Hogyan kezeljem érzelmileg, hogy sose volt még belém senki sem szerelmes?
Én sokszor voltam szerelmes, de sajnos egyszer sem volt viszonozva. Olyan se volt, hogy olyannak jöjjek be, aki nekem nem tetszik... tehát konkrétan senki sem volt belém szerelmes, senki sem érzett irántam többet. Kicsit belefáradtam már így 30+ évesen. Rettentően hiányzik, hogy valaki szeressen, de sose jön össze. Teljesen értéktelennek érzem magam emiatt, főleg amikor látom, hogy milyen "könnyen" megy körülöttem az embereknek ez a dolog. Nem tartom magam csúnyának, divatosan öltözködöm, adok magamra, de semmi. Rettentően pocsékul érzem magam mostanában emiatt és semmire sem tudok megfelelően koncentrálni.
F/31
Ne add fel!
Fiatalember vagy. Előtted az élet. Egy férfi akár 50 éves korában is alapíthat családot. Mindenkinek megérkezik egyszer a párja, akit a sors hozzá rendel.
Ismerkedj, barátkozz, tegyél meg mindent, hogy megismertesd magad.
Nem baj szépfiú. Én megszeretgetlek. Én egy nagy farkú pasi vagyok. Írj vissza privibe, azt barátkozzunk.
Pusszantás a zacsidra.
34/F
4-esnek:
Na ezt sosem értettem, hogy egy nő hogyan képes beleszeretni szar alakokba?! Azok többnyire trógerek, sosincs pénzük, vagy ami van, azt hamar elverik mindig, bunkók, faragatlanok, beképzeltek a semmire, isznak, bagóznak, rondán beszélnek, lopnak, csalnak, megcsalnak, hazudnak, mit lehet az ilyeneken szeretni?! Vagy annyi elég nektek, hogy esetleg jól néznek ki, és jó a dumájuk? Az ilyeneket ütni kéne inkább, nem szeretni. A rendesebb pasik meg nem kellenek szinte senkinek... :/
7-esnek:
Hát ez elég szomorú akkor. :(
"Nem tartom magam csúnyának"
Jó, és a többiek? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!