30 éves múltam. 3 diplomám van, éltanuló voltam az egyetemen. Most nincs munkám, barátnőm soha sem volt, nincs önálló életem, otthon lakok, barátaim sincsenek. Elkezdtem a doktorit, ahonnan végül kirúgtak. Nem látom a kitörést. Végem van?
Mondjuk az én sem értem, miért nem csajoztál az egyetemen, sehol máshol nem olyan könnyű, mint ott :D
8-as vagyok
"Nem látom a kitörést." Ha nem látod, teremtsd meg. Mit szándékozol tenni? "Végem van?" Miért is? Csak meg kell tanulnod a megküzdés módszereit.
(Esetleg Pán Péter szindrómád van, der ezt csak szakember tudná bizton állítani. A PPsz is gyógyítható.)
Régi igazság, hogy attól, mert valaki valahol jól teljesít, még nem biztos, hogy máshol is jól fog.
Természetesen veszve semmi nincs. Csak kicsit fel kéne állni a padlóról. És ne félj a komfortzónádból kimozdulni!
Kérdező! A fejemet tenném rá, hogy alap diplomád sincs, nemhogy 3 db! :)) Phd-ra jelentkeztél és kirúgtak? :)) Hogy oda ne rohanjak!
Ide a rozsdás bökőt, hogy max egy érettségid van vagy az sem.
Aki a kérdését így írja ki: "lakok" a lakom helyett, az nemigen diplomázott le háromszor. :))
Phd-ról meg nem szokás simán "kirúgni" embereket, max betanított munkásokat a gyárból! Vagy tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!