Cigány fiú, magyar lány Megismerkedtem az egyetemen egy cigány fiuval, abszolut nem cigányos a stilusa, de egyebkent latszik rajta. Otthon biztosan nem fogadnek el. Szerintetek erdemes ebbe belevagni?
Cigánnyal. Az egyetemen. Betörni jött, vagy mi?
Ne vágj bele. Cigány vagy nem cigány, van egy általános aranyszabály minden kapcsolatra. Ha a családja őrült, de ő normálisnak látszik, ne hidd el: ő is őrült. Lehet, hogy pár találkozás alatt képes volt normálisan viselkedni, embernek látszani, de a cigányok nem olyanok, mint mi. Ha nem vele lesz bajod, akkor a testvérével, unokaöccsével, anyjával, valakivel.
Fehér ember soha ne kezdjen cigánnyal, négerrel, arabbal! Nem a mi fajtánk, idegenek, soha nincs jó vége! Még soha senki nem látott boldog kevert párt, kivéve Kardashianékat, de azt mindenki tudja, miről szól valójában. Keress egy tisztességes magyar fiút, nem egy politikai okokból egyetemre betuszkolt putriszökevényt. Legyen eszed.
Nem a származás / bőrszín ami baj, hanem (most szándékosan rasszistán mondom) a "cigányos" viselkedés. Ha ez teljesen hiányzik belőle, és nem csak az vakít el hogy tetszik neked, akkor okés.
Azért mielőtt komolyra fordulna a dolog érdemes lenne tudni hogy az ő családja milyen! Tehát hogy mennyire "cigányosak", illetve hogy mit szólnának egy fehér gádzsihoz...
Kerdezo vagyok
Tegnap elmondtam otthon, es hat volt kiborulas... vagy a csaladom hallani sem akar rola. Azt hiszik, meg mindig gyerek vagyok, es barmit megtilthatnak nekem.
Egyebkent nincsenek testverei, ebben is elegge elut a ciganyoktol altalaban, nem tud ciganyul, stb. Egyebkent ha hiszitek, ha nem, az evfolyamon messze at egyik legertelmesebb srac. Miert ilyen korlatoltak a szuleim???!
Talán a tapasztalatok miatt? Gondolj már bele kicsit hosszabb távon.. mit várhatsz tőle?
Van elég.. egyedülálló magányos fehér férfi is..úgy gondolom.
Nekem volt 1-2-3 cigány osztálytársam vagy iskola társam akik norálisak voltak.
Otthon miért nem fogadnák el? Csak a cigánysága miatt? Honnan tudod? Attól még hogy valaki szidja a cigányokat, az alapvetően a rossz cigányokat szidja és nem a normális embert (ezt általában a cigány utálók is elmondják).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!