Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Cigány fiú, magyar lány...

Cigány fiú, magyar lány Megismerkedtem az egyetemen egy cigány fiuval, abszolut nem cigányos a stilusa, de egyebkent latszik rajta. Otthon biztosan nem fogadnek el. Szerintetek erdemes ebbe belevagni?

Figyelt kérdés

#szerelem #Cigany fiu magyar lany
2018. máj. 21. 21:23
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Az a szomoru, hogy a szuleim teljesen ezen az allasponton vannak, mint a kommentelok nagy resze. Hala egnek mar nem vagyok gyerek, elkoltoztem alberletbe a baratommal.
2018. jún. 18. 21:27
 22/30 anonim ***** válasza:
58%
Jó hogy elköltöztetek. Nem fér a fejembe hogy hogy lehetnek ennyire idióták páran. Most komolyan, nem tök k u r v a mindegy hogy kinek milyen a bőrszíne?
2018. júl. 21. 11:25
 23/30 anonim ***** válasza:
43%
Nekem két hugom van, akinek cigàny a párjuk. Le is költöztek a halál fas.ára. Fura egy népség, én utálom a cigányokat, de hat év után már szétnyaggattak a hugaim, hogy menjek le és ismerkedjek meg velük. Annyira nem akrtam, de hat év alatt kifogytam a kifogásokból. Szóval lementem. Már amikor beálltam a kocsival kezdődött is a ricsaj, meg összecsődült a fél falu (utóbb kiderült, hogy a család egy része volt). Szerencsére kellemes csalódás volt. Az ország legszegényebb térségében házuk van, autójuk meg munkájuk. Furcsa volt. Mindenhol enni kellett, meg beszélgetni mindenkivel. Nagyon barátságosak és kedvesek voltak. Persze hangosak voltak harsányak, szóval hozták a formát. Kellemes csalódás volt. Igyekszem különválasztani az előítéleteimet személyes benyomásaimtól.
2018. aug. 9. 08:48
 24/30 anonim ***** válasza:
14%
Fùj!
2018. aug. 12. 16:29
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt veletek azóta?
2020. máj. 28. 16:34
 26/30 anonim ***** válasza:
75%

Ez viszont engemet is érdekelne.

Ha jó azóta is, akkor azért.

Ha mégsem, akkor azért.

Bár lehet, hogy Kérdező már "nem kérdez".

Számtalan példa van, hogy juthat a cigány ember a "magyarok társadalmában," akármilyen "magasra", egy idő után visszavágyik (és ezt most csak tényszerűen) a putriba. És megy is.

Kérdezőnek úgy kellett volna kezdenie:

"Ki az, aki szeretné, hogy meggyőzzék, össze kell költözünk?" - mert kb. ennyi értelme volt.

Mielőtt bárki nekem esne: van külön véleményem a cigàny-magyar kérdésről, napi kapcsolatom van velük, nem kevés, és igen régóta.

2020. máj. 31. 09:29
 27/30 A kérdező kommentje:
Vegul nem maradtunk egyutt. Finoman fogalmazva tul nagy volt a nyomas rajtunk... a szuleim vegul kizsaroltak ebbol a kapcsolatbol, bar egy ponton tul mar a srac sem eroltette tul a dolgot, igy vegul szepen csondben lett vege. Igazabol egy pillanatig sem ereztem azt, hogy annyira masok lennenk, egyedul a szakitasnal. Azt mondta, hogy naluk nem szokas a kapcsolat utan jo viszonyban maradni, igy megszakitottunk minden kapcsolatot.
2020. júl. 11. 18:58
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Szoval mert a szuleid ellenezték te megjobban akartad es bedoltel egy alavalonak. Ezert mondják azt nokben semmi erkolcs nincs. Szerencsére azert van némelyiknek esze nem, ugy mint a kerdezonek . En ki is tagadtalak volna es soha meg ha az arok szélén hagy teged a kisebbség még akkor se foglalkoznek veled. Az eloiteletnek mindig van oka. Az ilyeneknek mondjuk lehetne beszélni, csepp tartás sincs benned.
2020. nov. 28. 10:49
 29/30 anonim ***** válasza:
41%

Most olvasom... Évekkel később. Remélem összejött és boldogok vagytok! Sajnálom hogy így viszonyultak a szüleid hozzá. Ennek a kérdésnek sem szabadott volna megirodnia anno a mai világban, ennek nem kellene, hogy probléma legyen.

A szerelemnek örülni kell!

2021. ápr. 18. 21:39
 30/30 anonim ***** válasza:
48%

Ja, persze, hogy örülni kell a szerelemnek, főleg , amikor majd össze - vissza ver a cigó, el kell tartani őt is és a családját is, szülni kell minden évben a purdèkat addig, míg a mèhed bírja ,dolgoznod kell és nevelni a gyerekeket, ami mellett leigènytelenedsz , ezért a cigány embered fűvel - fával csal, ha meg szólni mersz érte, akkora pofont kapsz, hogy a fal adja a másikat.

Fejezzük már be ezt a romantikus rózsaszín mesét a cigányokról, akik annyira aranyosak és rendesek, ő pont nem olyan, ő rendes cigány.

Majd olyan lesz, csak addig alakoskodik, míg tud és be nem eszi a családba magát mindenféle színjátèkkal. Aztán készülj, mert jön a fekete leves. Szakítani velük ? Elhagyni a cigány embert ? Felejtsd el, ha élni akarsz. Ott rohadsz meg mellette a kölykeiddel együtt.

A szüleid nem vèletlen cselekedtek így, nagyon okosak voltak, helyèn volt az eszük.

2022. júl. 15. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!