A rendszerváltás előtt,a Kádár rendszerben is az volt az általános vélemény,hogy a nők a pénzre mennek?
Figyelt kérdés
Én tíz éve hallottam ezt először,hogy a mai lányok igényesek,meg hogy a nők a pénzre mennek,legyen autója a férfinak,nézzen ki jól,legyen jómódú,legyen izmos és még sorolhatnánk az elvárásokat.De ez mióta van így?Én a nyolcvanas években születtem,a kilencvenes években voltam általános iskolás,de nem emlékszem hogy ilyeneket hallottam volna hogy a nők a pénzre a jó külsőre meg a jó kocsira mennének.Vagy már régen is ez volt a sláger hogy a nők a pénzre mennek,csak azért nem tudhatom mert még gyerek voltam akkor?2020. szept. 6. 12:56
11/11 anonim válasza:
Csajozni nem tudó, s ezért a nőket mindenféle pejoratív tulajdonsággal felruházó fiúcskák mindig voltak, s mindig lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!