Nektek bejön a fiatal Deutsch Tamás?
Nekem nagyon tetszett régen! Mikor olyan 12-13 évesen lehettem, akkor kezdett kinyílni a szemem a "férfiszépségre". :D Hogy ki az, akit helyesnek látok, kit nem, stb. Akkortájt kezdtek el érdekelni a fiúk. Na persze inkább csak olyan szinten, hogy ki tetszik, ki jön be, nem együttjárás meg hasonlók! Ő határozottan szimpatikus volt, imádtam, ha interjút láttam vele, nagyon bejött. Mondhatni kicsit beleszerelmesedtem. Persze ez csak ideig-óráig tartott, 14-15 évesen már hidegen hagyott, nem hiszem, hogy érdekelt tovább.
Aztán felnőttként megláttam a Mammut bevásárlóközpontban lévő Deichmannban. Nagyon magas, mint egy torony! De csalódás volt, hogy olyan barna a bőre. Igazi kreolbőrű, mint egy cigány, bocsi előre is, a rendes cigányoktól! Nem tetszett már úgy. Túl sötét volt, füstös képű, koromfekete hajú. Akkor nagyon kiábrándultam belőle.
Persze tudtam mindig is, hogy fekete hajú, de annyira nem jött át a TV-ben, hogy mennyire sötét színei is vannak valójában.
41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!