Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az gond,ha nem vágyom társaság...

Az gond,ha nem vágyom társaságra,nem akarok találkozni senkivel és beszélgetni sem akarok? Legfeljebb levelezni?

Figyelt kérdés
Egyedül élek és a munkahelyen is egyedül vagyok,amit nem bánok.Engem nem zavar,hogy nincs kihez szólnom és még örülök is neki ha nem kell beszélgetnem senkivel.Csajozni is azért nem csajozok,mert ott is beszélgetni kéne én meg azt nem tudok és nem is akarok.Inkább nem kell barátnő,csak ne kelljen beszélgetnem.Megőrültem volna?Elment az eszem?

2020. szept. 1. 18:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
#5 Mindent leírt. Nekem is vannak hasonló szociális furcsaságaim, ami nem betegség, de ha én így érzem faszán magam, akkor miért változtatnék?
2020. szept. 9. 19:26
 12/12 anonim ***** válasza:
énis ugyanilyen vagyok és fontolgatom hogy az ismerkedés is abbahagyom a neten, mert nem fog találkozóra kerülni a sor sohasem, mert én nem vagyok rá képes..
2023. okt. 14. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!