Más is érzett már így?
Figyelt kérdés
Úgy érzem hogy teljesen egyedül vagyok a világba. Nincsenek barátaim ismerőseim akikhez fordulhatnék vagy aki meg értené engem. Akitől kapnánk egy kedves szót vagy aki támogatna.Teljesen magam alatt vagyok, fáradt vagyok testileg és lelkileg. Össze vagyok zavarodva úgy érzem nincs értelmes semminek. Nem tudom mit csináljak hogy ebből kimásszak. /L2020. aug. 29. 21:17
11/15 anonim válasza:
Én is beszélgetek szívesen,ha esetleg te is szeretnél írj.
12/15 anonim válasza:
Én is pont ugyanígy érzek! 😥
23/F
Aki szeretne írhat! :)
13/15 anonim válasza:
A kérdésre válaszolok,szóval Igen.
A mozgás a sport,futás vagy valami segithet valóban rövid idöre,de a gondolatok ott maradnak a fejedben attól nem tudsz elfutni,esetleg elfedni bizonytalan idöre.
Én már évek óta igy élek és nagyon valószinü,hogy ez végig igy is lessz.
14/15 anonim válasza:
13#Teljesen igazad van, ezzel én is ugyan így vagyok,teljesen mindegy hol vagyok lehetek én egy nagyon szép helyen is akkor is ott vannak velem ezek a gondolatok,ezeket a dolgokat meg kellene oldani ha nem megy egyedül akkor valakitől nem szégyen segítséget kérni,igaz én most például a koporsókat nézegetem ami már nagyon beteg és gond lehet.
15/15 anonim válasza:
A kérdésed végére beleírtad a bűvös L betűt.Máris jelentkeztek felvidítani a fiúkák... Ahogy Pákó mondaná "csokifucsi" xD Biztos dobott a pasikád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!