Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha barátok,haverok nélkül...

Ha barátok,haverok nélkül elvagyok,akkor barátnő nélkül miért nem?

Figyelt kérdés
Bár igaz,ismerőseim vannak,fel is szoktak hívni hogy találkozzunk,vagy menjünk el sörözni,de én német szoktam mondani,mert én jól elvagyok egyedül is.Na de ha egy lány hívna föl hogy találkoztak vele,biztosan nem utasítanám vissza.Persze ha olyan lány lenne,akit kedvelek,meg szimpatikus.Gondoltam rá,hogy jelentkezek csoportokba,ahol lányok is vannak és közös programok lennének, például túrázás, kirándulás,de azzal az a bajom hogy többen lennénk emberek.Kettesben szívesen elmennék egy lánnyal kirándulni,de csoporttal,több emberrel nem szeretnék.Nem vagyok egy társasági ember.Lehet,hogy magamnak való vagyok,de nem tudok mit csinálni.Az egyedüllét et,a nyugalmat szeretem.Szeretek egyedül lenni.De annyira azért mégsem.

2020. aug. 24. 18:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tehát attól még a lány élhetne társasági életet,mert én nem.Én elüldögélnék otthon egyedül,amíg ő a barátaival bulizik.
2020. aug. 24. 20:04
 12/16 anonim ***** válasza:
95%

Helytelen, végtelenül helytelen nézeteid vannak.

Gondolod, hogy ezt az állapotot felvállalja egy lány? Ő veled (is) akar lenni, nemcsak mindig a barátnőivel pletyizni. Nem tartasz attól, hogy ha egyedül elmegy, egy fiú elcsábítja őt? Alkalom szüli a tolvajt...

Olvass el több kérdést a Felnőtt párkapcsolatok vagy Családi kapcsolatok émakörből, esetleg a Tini kapcsolatokból.

2020. aug. 24. 20:10
 13/16 A kérdező kommentje:
#12 ha megtudnám hogy megcsalt szakítanék.Derüljön ki hogy ha nem bízhatok meg benne.
2020. aug. 24. 20:27
 14/16 A kérdező kommentje:
Ja és ha velem akarna lenni lehetne velem.Ha meg a barátaival akar lenni,legyen velük.Én meg vagy vele lennék,vagy egyedül.Nem vágyom haverokra,baráti társaságra.Ismerőseim is ha fölhívnak úgy is jó,ha nem úgy is jó.Én nem hívom őket.Munkatársaimmal szintén nem tartom a kapcsolatot a munkahelyen kívül.
2020. aug. 24. 20:34
 15/16 anonim ***** válasza:
95%

Ha netán összeházasodsz valakivel és gyerekeitek lesznek, ám a feleséged megcsal, mert unalmas leszel neki, akkor - ugyebár - elválsz.

Fütyülsz a gyerekeidre? Nem gondolod, hogy a válással traumát okozol nekik? Olvass csak kérdéseket itt a GyK-en. Otthagyod a gyerekeidet, mint koldus a sz@rát? Ilyenre nem gondolsz, csak ne kelljen senkihez szólnod?

Azt tanácsolom, hogy építs ki magadnak egy társasági kört, lányokkal, fiúkkal vegyesen. Aligha teszed meg, de én így tennék.

Minden jót!

2020. aug. 24. 21:02
 16/16 anonim ***** válasza:
36%
Hát Bazsi rossz hírem van, így soha nem lesz nőd. Egy nő többre vágyik mint egy otthonülős élettelenre aki csak spermazsáknak használja őt.
2020. aug. 24. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!