Ha barátok,haverok nélkül elvagyok,akkor barátnő
nélkül miért nem?
Figyelt kérdés
Bár igaz,ismerőseim vannak,fel is szoktak hívni hogy találkozzunk,vagy menjünk el sörözni,de én német szoktam mondani,mert én jól elvagyok egyedül is.Na de ha egy lány hívna föl hogy találkoztak vele,biztosan nem utasítanám vissza.Persze ha olyan lány lenne,akit kedvelek,meg szimpatikus.Gondoltam rá,hogy jelentkezek csoportokba,ahol lányok is vannak és közös programok lennének, például túrázás, kirándulás,de azzal az a bajom hogy többen lennénk emberek.Kettesben szívesen elmennék egy lánnyal kirándulni,de csoporttal,több emberrel nem szeretnék.Nem vagyok egy társasági ember.Lehet,hogy magamnak való vagyok,de nem tudok mit csinálni.Az egyedüllét et,a nyugalmat szeretem.Szeretek egyedül lenni.De annyira azért mégsem.
Nem német,nemet szoktam mondani,csak a telefonom átjavítja a szavakat.
2020. aug. 24. 18:13
2/16 anonim válasza:
Lehet, hogy jól meg vagy barátok nélkül, de attól még férfiból vagy és kéne a punci neked is. Ilyen egyszerű.
2020. aug. 24. 18:32
3/16 A kérdező kommentje:
#2 eléggé magamnak való ember vagyok azt hiszem.
2020. aug. 24. 18:39
4/16 anonim válasza:
A #2 megválaszolta helyettem is.
Férfi vagy és dolgoznak a hormonok ha akarod, ha nem. Nem kell egy autóbusznyi lánnyal egyszerre elmenni. Menjetek 2-4-en. Az se legyen baj, ha lesz fiú is veletek. Így hozzászoksz a magad korabeliekhez, vegyesen: lányok-fiúk.
2020. aug. 24. 18:52
5/16 A kérdező kommentje:
#4 ha négyen mennénk akkor én már nem érezném jól magam.Én egyedül szeretek menni mindenhová.Vagy ketten egy lánnyal.
2020. aug. 24. 18:59
6/16 anonim válasza:
Mit tettél/teszel annak érdekében, hogy megismerkedj egy lánnyal?
A magányos/maguknak való fiúkat nem kedvelik a lányok, ezért megtörténhet, hogy a lányok sorra elutasítanak. Aztán jössz megint egy kérdéssel, hogy miért teszik ezt veled...
2020. aug. 24. 19:18
7/16 A kérdező kommentje:
#6 csak a neten írok rá lányokra.Személyesen nem ismerkedek velük,nem vagyok olyan közegben.
2020. aug. 24. 19:24
8/16 anonim válasza:
De szűkszavú vagy, kedves kérdező!
Ha írsz nekik, ők válaszolnak? Miért nem beszélsz meg egy találkát?
Minden fiú ezt csinálná, csak Te nem.
2020. aug. 24. 19:36
9/16 anonim válasza:
Akárhogy nézzük, ha csajt akarsz akkor muszáj lesz változnod.
Egyrészt így hiába várod a csodát. Másrészt ha meg is ismernél valakit, akkor sem lenne tartós a kapcsolat, ha soha senkivel nem szerveztek közös programot, nincs baráti kör, ismeretség, csak lógtok egymás nyakán.
2020. aug. 24. 19:57
10/16 A kérdező kommentje:
#9 a lány attól még szervezhetne közös programot a barátaival,mert velem jár.Csak én nem tartanék velük,otthon várnám meg míg hazaér a lány.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!