Barátnő nélkül értelmetlen az élet?
22F vagyok. Több mint két éve szakított velem az első barátnőm, azóta nincs senkim. Lényegtelen most, hogy miért lett vége. Az álmaimban gyakran előjön és annyira valósághű az egész...olyan, mint amikor régen beszélgettünk, ölelkeztünk. Olyankor visszajön az az életérzés, az a lelki nyugalom és kiegyensúlyozottság, amit akkoriban éreztem. Majd megszólal az ébresztő és legszivesebben felkötném magam...
Persze tudom nem csak azért egy rakas... azota az életem, mert elvesztettem őt. Sokminden közre játszik. Mégis azt érzem, hogy ha még itt lenne sokkal egyszerűbbnek tűnne minden. Mint az álmokban. Vagy csak kezdek teljesen megbolondulni már?
Hajjajj! Mintha a 22 éves önmagamat látnám... Tudom, hogy ordenáré módon sz** most neked, pont a te korodban történt meg ez az életemben. Szabad kérdeznem, hány éves kapcsolat ért véget?
Most mondhatnék ilyen szakítós f** kliséket, de csak két dolgot tudok tanácsolni: Fel a fejjel, és állj készen a következőre! Elérted a mélypontot az adott problémakörben, innen már csak jobb jöhet! Tapasztalatból beszélek. :)))
2 és fél éves kapcsolatról volt szó. Azt, hogy most nem számít, hogy miért lett vége, úgy értettem, hogy MOST nem számít, mert nem ez a kérdésem lényege. Nyilván mindketten hibásak voltunk, hogy hagytuk, hogy elunalmasodjon a kapcsolat. Illetve mindketten változtunk teljesen különböző irányba, veszekedést veszekedés követett, szóval érthető, hogy véget vetett a kapcsolatnak. Inkább az volt a baj, ahogyan ezt tette, meg ahogy én reagáltam erre...de ezek most tényleg lényegtelen dolgok...nem ezekről szól a kérdés.
A válaszokat köszönöm, megy mindenkinek a zöld pacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!