Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Barátnő nélkül értelmetlen az...

Barátnő nélkül értelmetlen az élet?

Figyelt kérdés

22F vagyok. Több mint két éve szakított velem az első barátnőm, azóta nincs senkim. Lényegtelen most, hogy miért lett vége. Az álmaimban gyakran előjön és annyira valósághű az egész...olyan, mint amikor régen beszélgettünk, ölelkeztünk. Olyankor visszajön az az életérzés, az a lelki nyugalom és kiegyensúlyozottság, amit akkoriban éreztem. Majd megszólal az ébresztő és legszivesebben felkötném magam...

Persze tudom nem csak azért egy rakas... azota az életem, mert elvesztettem őt. Sokminden közre játszik. Mégis azt érzem, hogy ha még itt lenne sokkal egyszerűbbnek tűnne minden. Mint az álmokban. Vagy csak kezdek teljesen megbolondulni már?

2020. máj. 8. 01:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
55%

Nem. Egy picit már szánalmasak ezek a kapcsolatfüggő emberek. Vicc hogy egészséges felnőtt ember nem képes egyedül teljes értékű életet élni.

Szedd össze magad.

2020. máj. 9. 18:45
 12/12 anonim ***** válasza:
75%
Pont hogy barátnővel értelmetlen az élet! A barátnő egy iszonyat drága prosti!
2020. jún. 11. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!