Mennyire súlyos?
Figyelt kérdés
Az már nagyon gáz ha azért nem megyek emberek közelébe mert általában párokat látok akik jól érzik magukat, előttem smárolnak, nekem meg még soha senkim nem volt és valószínűleg ha rajtam múlik nem is lesz? Fiúként képtelen vagyok kezdeményezni, odamenni a kiszemelthez, hozzászólni, elhívni valahova csak úgy. Régebben 1-2szer bepróbálkoztam de lekoptattak. Örülök hogy ha csak a sarki boltba kell menni, lassan már sehova nem merek2020. aug. 20. 13:06
12/12 anonim válasza:
Ismételten csak a könyvtárakat tudom javasolni.
Egy szó, egy mondat, egy gondolatmenet, ami megragad benned olvasás közben - MIÉRT HITETED EL MAGADDAL az értéktelenség látszatát?!
Hányas voltál magyar nyelv- és irodalomból? Szeretted-e ezeket a tantárgyakat - milyen emlékeid fűződnek ezekhez a tanórákhoz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!