Az emberek miért akarnak mindenáron “párt” találni?

A kérdés nagyon jó!
Te valószinű, hogy kerek-egész világban élsz, megtaláltad önmagadban a szeretetet, nincs szükséged, hogy magadon kívül keresd akár „pár” formájában..
A világképed tökéletes. Teljességben élsz..irigylésre méltó, örülök, hogy még vannak ilyen emberek.

Szimplán csak érdekel hogy milyen logika alapján gondolkoznak az emberek. :)
Ne akard megérteni, sosem fogod.
Én hasznosnak találtam a válaszodat. Látok benne rációt, azért fogalmazódott meg a kérdésem alapból, mert egyre több kérdés alapul azon, hogy “szörnyű az életük mert nincs párjuk”. És érdekelt, hogy mindenki így gondolja e, vagy ezek csak a szélsőséges esetek

Ezt én se értem !! talán félnek a magánytól . nem mernek szembe nézni önmagukkal a lelkükkkel és kell valaki melléjük aki erősiteni tudja őket.. aki vígasz lehet számukra jóban rosszban !! Ez egy fajta gyengeség... de lehet én gondolom rosszul.
Ha valaki nagyon akar akkor egyedül is boldog tud lenni söt legalább lelkileg is erősödik a tapasztalatai során az akinek nincs párja!
különben is ! nehéz találni párt a mai világba...
én nekem például soha nem volt barátnöm pedig már 24 vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!