Mit tegyek, ha egy született lúzer vagyok, aki ráadásul bármit tesz, rossz, ronda és senkinek sem kell?
Én egy igazi nyomorék vagyok. A külsőmet és a belsőmet inkább hagyjuk, azt nem részletezném, meg biztos az lenne, hogy jajj biztos szép vagy, csak bebeszéled magadnak, pedig nem, ez az igazság.
Igaz, nincs önbizalmam, de mire lenne? A tokámra? A szem alatti karikáimra? A béna pofámra? Az undorító hajamra? Vagy az asszimetrikus arcomra?
Na mindegy...
Nekem sose volt barátom, de próbáltam javítani a külsőmön. Keményen edzettem, hónapokig diétáztam, új ruhákat vettem, elmentem kozmetikushoz. Erre tessék! Ugyanúgy nincs senkim, ugyanúgy beszólt akarva-akaratlanul a buszmegállóba egy fiú, a többi csak röhögött rajta.
Rám senki nem figyel fel, a kutyának nem kellek.
Aki meg nem edz, nem csinál semmit, annak meg van millió-egyszáz pasija.
És igenis szánalmas és szégyelnivaló dolog, hogy még így sincs senkim és így is én vagyok a viccek tárgya. Szánalmas vagyok és egy lúzer. Hiábavaló volt a diéta, hiába volt a sok edzés, pénzkidobás volt a kozmetikus.
Ennél nem tudok már többet tenni, ez a max. És még így se kellek senkinek... egyáltalán miért élek?
Külső:
Nincs mellem, nincs seggem, asszimetrikus az arcom, ráadásul bűn ronda is vagyok, gáz a stílusom, nagy a combom, nagy a fejem, ronda a szemöldököm, stb.
Belső:
Nem tudok barátkozni, nem tudom elengedni magam a társaságban, nem vagyok jó beszélgető társ, se a saját korosztályommal, se a nálam kisebbekkel, se a nálam nagyobbakkal nem tudom magam megértetni, még csak érettebb sem vagyok a koromnál, unalmas vagyok.
1: sok lúzer ember van, én is közéjük tartozom.
2: lehet velem van a baj, sőt! Ebben az osztályban sokan nem kedvelnek és sokan nem szeretnek. Nem tudom, hogy miért. De biztos van valami nyomós okuk rá.
4: de amikor még volt önbizalmam, akkor se kellettem senkinek. És mégis miért kellene magam megszeretnem? Mire fel? Akármit csinalok, mindenki szemében bűn ronda vagyok, egy vicc.
6: már hova tovább? Mi a rákot kellene még csináljak? Új, divatos ruhákat vettem magamnak, másfél évig edzettem, egy teljes évig diétáztam, és semmi. Ugyanúgy egy vicc vagyok csak, akivel lehet a haverokat szivatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!