A magány érzését ki tudja írtani magából az ember?
Alapjáraton elvagyok jól egyedül. Napközben nem érzek magányt mert stresszes a munka délután meg már el vagyok fáradva, úgyhogy ilyenkor nem jut eszembe magányosnak lenni.
Viszont estére mindig rámtör a magány, jó lenne valami tanács, hogy lehet ezt az érzést kiírtani magamból.
Én is hasonlóan érzem magam esténként. Szerintem nem lehet csak úgy ezt kiirtani sajnos. De el tudod terelni a figyelmedet, én azt szoktam.
24/F
Egyszer egy depressziós barátom azt mondta nekem, hogy "ha egyszer beengeded a magányt, soha többé nem távozik majd".
Ugyanezt érzem, amikor lefoglalom magam, akkor teljesen jól elvagyok.
Viszont esténként egyedül maradok a gondolataimmal.
Napközben el is foglalom magam. A munka és minden más kivesz annyit belőlem hogy ne érezzek ilyet de alvás előtt amikor már nyugi van mindig előtör ez az érzés.
#3 szeretem a videojátékokat de az nagyon addiktív tud lenni és nagyon könnyen függővé válhat az ember. Azért ezzel vigyázni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!