Meg tudja változtatni az ember az ízlését?El tudja érni hogy más tetsszen neki,nem az ami eddig?
Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy nekem a vékony alkatú nők tetszenek.Viszont ha azt akarnám,hogy holnaptól a molett vagy kövér nők tetszenek és a vékony nők nem,tudnék ezen változtatni?Vagy mostmár mindig a vékony nők fognak tetszeni?Ez ellen nem tudok tenni?2020. máj. 22. 18:51
1/12 anonim válasza:
Szerintem az izles csak akkor tud megvaltozni, ha kostolgatsz mast is es egyszer csak kellemesen csalodsz ... ilyenkor kibovul az erdeklodesi korod es az izlesed is finomodik.
2/12 A kérdező kommentje:
#1 a kövér nők is lehetnek kedvesek,okosak.Ha egy vékony nő megérdemli a figyelmet akkor ők is.Én egy kövér,túlsúlyos nőbe akarok beleszeretni.De a vékony nők vonzanak.Pedig egy kövér nő is megérdemelné,hogy a férfiak megforduljanak utána az utcán.
2020. máj. 22. 18:58
3/12 anonim válasza:
Megismerkedsz vele, meg kover ... elviszed magaddal sportolni, kirandulni, odafigyelsz mit eszik ... par ev mulva kivanni is fogod.
4/12 A kérdező kommentje:
#3 de én úgy szeretném kívánni amikor kövér,nem akkor amikor már lefogyott és úgy néz ki mint a többi vékony lány.
2020. máj. 22. 19:05
5/12 anonim válasza:
Talan probald ki, hogy egyel minel zsirosabb kajakat ... ha elered, hogy kivanatos legyen egy jo zafftos csulok, akkor mar sinen vagy.
6/12 anonim válasza:
Elhízott az asszony, vagy mi ez a kérdés? :D
7/12 anonim válasza:
Nem, max lejjebb adni az igényeidből :) De egyébként ha beleszeretsz valakibe, akkor a legutolsó, amit nézel rajta az a külseje...Ha lettél volna már szerelmes, akkor tudnád.
8/12 anonim válasza:
Elég gáz, hogy valakit csak a külseje miatt akarsz szeretni.
10/12 anonim válasza:
7
Milyen igaz :) Megvoltam gyozodve rola, hogy gyonyoru felesegem van ... bezzeg a valas utan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!