Sajnos rettentoen irigy ember vagyok, kb ez az egyetlen rossz tulajdonsagom. Hogy lehetne ezen valtoztatni?
Te erről az egyetlennek vélt rissz tualjdonságodról tudsz. A beteges irigység sok más negatívumot vonz. Járj dokihopz továbbra is, és ne köpdösd az autókat, mert a végén egy rendőrségen kötsz ki előbb-utóbb.
Szégyellheted, de jobb, ha változtatsz rajta. És lehet, csak akarni kell.
Miert nem teszel a dolgokert?
Oke nem lehetsz egyik naprol a masikra gazdag. De pl a kuldsodon tudsz valtozatni. Ha tudnad hogy hany gazdag nem boldog es hany boldognak gondolt ember mennyi rosszat elt mar at eletebe nem igy vislekednel. Felszines vagy. Nem latsz a dolgok moge.
Azert vagy irigy mert boldogtalan vagy.
Perzse h azert vagyok irigy mert boldogtalan vagyok. Ezzel en is tisztaban vagyok.
.
Ha belegondolsz, nagyon-nagyon kevesen boldogok. A gazdag lophatta a vagyonát, vagy nincs egy igaz barátja, csak a pénzért hízelegnek neki.
A babával rendkívül sok gond van, s ki tudja, hogy elzüllik-e majd.
A szépség hátránya, sok érdekkapcsolat, könnyen beképzelt lesz a semmiért, vagyis egy adottságért.
Izmosak: ha a felpumpált izmokra gondolsz, tudvalevő, hogy erő nincs annyi benne, mint a látszat.
Jó autó, felesleges felvágás, pénzszórás. Nem hinném, hogy jó azon versengeni, kinek van a legdrágább, legpuccosabb, fél évig divatos kocsija.
A létminimumon élés pénzügyi szempontból nem lehet könnyű, de a legelső kérdésem magamhoz nekem mindig az volt, hogy érdekel-e a munka, értelmes-e. Mert anélkül kínszenvedés, vagy kiégés.
Énnekem ha magam alatt voltam, kijózanított, ha láttam az utcán egy visszafordíthatatlanul sérült valakit, akinek a járás is mindennapi erőfeszítés.
Milyen jó, hogy nem veszítettem el az egészségem a sok pénzért, a puccos kocsiért, az ízületek épségét a műizmokért.
Biztos, hogy van egy csomó értéked. Amiben tehetséges vagy, indulj el arra!
Nem számít, mások hol tartanak a felszínen, csak az számít, hogy dolgozol magadon. A krízisek nem könnyűek, ez is a fejlődés része!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!