Hogy lehet, hogy még így is félek az öngyilkosságtól?
Figyelt kérdés
41 vagyok, férfi, anyámékkal lakom, 8 általánosom van, munkám a vírus óta nincs, tartalékaim elfogytak, nincsenek barátaim, nincs barátnőm, világéletemben összesen néhány pár hetes kapcsolatom volt. Most még, bár ez viccesen hangozhat, de egy súlyos függőnek ez elég gáz helyzet, az egyetlen szórakozásomról, a cigiről is le kell mondanom. Képtelen vagyok olyan munkát végezni, amihez a "végzettségem" elég lenne. 3 napja nem ettem, minden borzalmas, reményt nem látok, és mégsem merek odaállni a vonat elé. Miért?2020. máj. 3. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!