Nagyon félek, hogy agglegény maradok, mit tegyek?
Sziasztok!
Novemberben véget ért a kapcsolatom, azóta nem próbálkoztam több okból (elhíztam, költözés).
Most az egyik legnagyobb félelmem, hogy ilyen magányos vénemberként végzem, sok ilyet látok a környezetemben és a többsége megkeseredett ember.
Szóval szeretném ezt az állapotot elkerülni, tippek?
25/F
és most hogy félsz jobb?
25 évesen mit akarsz? 40 éved van a nyugdíjig csak szólok. Férfiak átlagéletkora 75 éve.
2
Én szívesen össze jönnék kövér nővel de azok is ugyanolyan felszínesek, mint a nem kövérek.
Egy kövér pasi.
Próbálj meg nyitott maradni. Ez nagyon nehéz, nekem sem megy. (Pláne most, a karantén miatt.) Jobbat nem tudok tanácsolni. Ha van kedved beszélgetni, írhatsz is.
25/F
Hát amíg te magad sem tartod magad vonzónak és szerethetőnek, addig a nők sem fognak annak tartani, és végül egy őnbeteljesítő jóslat lesz a félelmed.
A nyafizáson kívül mit tervezel tenni, hovy ezt elkerüld? Teszel magadért valamit? Mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!