Ismertek illetve járt már valaki így? Eddig egy nagyon bőbeszédű vidám barátságos lány voltam, de valami megváltozott. Nem tudok beszélgetni senkivel,
Mi történt fél éve, amiért ez lett veled?
Pszichológushoz fordulhatsz ezzel (most online módon, a járvány miatt). Sokat tudna segíteni ezen pszichológus.
Én is voltam így, nagyon beszűkült valami akkor. Csomószor voltak gondolataim, de úgy voltam senki sem kíváncsi rájuk.
Én elkezdtem rajzolgatni, festegetni, új dolgokat főzni, amik nehezebbek, vagy kicsit pepecselősebbek, könyveket olvastam és így csináltam magamnak témákat, amiken keresztül el tudtam kezdeni újra kommunikálni.
Nálam egy rossz munkahely volt a ludas, ami miatt sikertelennek éreztem magam és egy mókuskerékben futkároztam, mikor észre vettem mennyire nem tudok rendesen beszélni, jó kedvű lenni, semmihez sem volt igazán kedvem. Végig néztem magamban, hogy mi is zavar igazán, és ami zavart, azt viszonylag rövid időn belül megváltoztattam az életemben. Fénysebességgel épült újra az önbizalmam és lettem társasági életet élő ember az új munkahelyemen, de azóta is sokszor meditálgatok magamban-magammal, oda kell figyelni mi zavar iamgazából, minek az ott léte, vagy minek a hiánya.
Sok sikert.
Ismerek, magamat. Gondoltam már rá, hogy kiírok valami hasonlót. Egyszerűen nem tudok már annyi dologról annyit beszélni mint régen, és a beszélgetések se adnak már akkora örömöt, inkább úgy vagyok velük, hogy essek túl rajtuk minél hamarabb. Teljesen életunt és antiszociális lettem.
Lassan 25 leszek, és már kb. két éve ez van.
Jelen.
Valami megtört bennem 22-23 évesen, amikor lediplomáztam, lett egy munkahelyem, amivel olyan keveset keresek, hogy nem tudok elköltözni a szüleimtől, illetve a főiskolás évek alatt nem alakult kis semmilyen párkapcsolat, mélyebb barátságok. Úgy vettem észre, bármennyire is vagyok jó abban, amit csinálok, az emberek nem kíváncsiak rám.
Így én is egyre jobban visszahúzódtam és még a vágy sincs meg bennem, hogy ismerkedjek emberekkel. Lekorlátozódtam a kis szobámba és annyira megszoktam ezt az állapotot, hogy nem is tudnám miért kéne változtatnom.
25, f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!