Van másnak is rajtam kívül egyfajta "popcorn" vagy "showtime" elégedettség érzése a koronavírus dologgal kapcsolatban?
Leginkább úgy fogalmaznám meg szavakkal az érzést, hogy "Üdv a világomban! Mihez kezdesz vele?"
Tarthat bárki szívtelennek, de nekem mindig ez volt az osztályrészem.
Megedződtem miközben körülöttem emberek milliói élvezték az életet, buliztak, fesztiváloztak, szexeltek, párkapcsolatok születtek, családok alakultak.
Bezártság, magány, elszigeteltség... Most mindenki így él a világon. Mindenkinek megváltozott az élete, aki eddig a napos oldalán volt.
De ez nekem csak egy átlagos nap az életemből... Én csak annyit veszek észre belőle, hogy kevesebb ember van az utcákon, így még kedvem is jobban van kimenni.
Munkanélküliség, kilátástalanság? Régebben izgatott és jobban érintett, de mivel soha senkire nem számíthattam saját magamon kívül az életben, hamar megtanultam túlélni és megélni a semmiből.
A halál pedig számomra megváltás lenne és ezek a gondolatok már nagyon régen bennem vannak, de volt bennem annyi méltóság, hogy ne legyek öngyilkos, kivárjam a végét, ezért semmilyen félelem nincs bennem ezzel kapcsolatban.
Te, és egy karanténos nem ugyanazt élitek át.
Bezárva lenni egy külső ok miatt teljesen más, mint bezárva lenni azért, mert antiszociális vagy.
Többször is leirtad, hogy mennyire megedződtél, de nem hiszem, hogy erős lehet egy olyan ember, aki mások félelméből, vagy bosszúságából merít elégedettséget.
Tudom, hogy nem életmódtanácsot kértél, de az energiád inkább afelé fordítsd, hogy a jövőben legyen életed, amit sajnálsz hátrahagyni, mert teljesen felesleges úgy leélni ezt a pár évtizednyi életet, hogy belekeseredsz a helyzetedbe, sőt, romantikusnak látod a szenvedésedet, hiszen hú de erőssé tesz,hogy nincsenek barátaid, kapcsolataid.
"magány, elszigeteltség... Most mindenki így él a világon"
ez nem igaz, attól hogy nem megy ki még nem magányos mert ott van a családja, párja, gyerekei... meg tud beszélgetni telefonon a barátokkal, haverokkal... nem lesz mindenki remete attól hogy otthon ül
De keseru vagy.
Az en eletemen se valtoztatott sokat igazan. Mondjuk en felek attol, hogy meddig fog tartani ez az egesz, mert van valamennyi tartalekom, de azert 6 honap mulva mar bajban leszek.
Beteg vagy ember.
Egy szerencsetlen betegseget nem lehet osszrhasonlitani a te nyomorult eleteddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!