Szüleim hatvan felettiek, vidéken élnek. Lenne tippetek, hogy oldják meg a bevásárlásaikat?
Féltem őket a boltba járástól, de én meg pesten élek, és nem merek lemenni hozzájuk egy ideig a vírus miatt, nehogy tudtomon kívül levigyek nekik valamit.
A közeli Tesco nem szállít ki hozzájuk, GRoby sem. A szomszédaik náluk is öregebbek, illetve az ismerősök/barátok szintén betegesek.
Bármi ötlet, javaslat? :S Annyit tudtam nekik mondani, hogy legalább csak 3-4 naponta menjenek, és nagyobb adagokat vegyenek, tartsák a távolságot másoktól, és azonnal kézfertőtlenítés a bolt után...
Azért nem mindegy, hogy 61 vagy 69.
Ha van autód akkor elintézel egy nagybevásárlást gumikesztyűben, lepakolod a házuk elé ők meg beviszik.
Egyikük 62, és egészséges, másikuk 69, és vannak egészségügyi gondok. :(
Autó sajnos nincs sem nekik, sem nekem.
Borsodban élnek egy kisvárosban.
Akkor a kisvárosban nincs bolt?
A városunk tele van idősekkel kint az utcán amúgy...Ez nagyon jó javaslat volt nekik.
"A város tele magányos öreggel..."
Nem akarok kekeckedni, de ha kimennek az egészséges 61 éveshez, akkor ki megy ki a 70-80 felettiekhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!