Szüleim hatvan felettiek, vidéken élnek. Lenne tippetek, hogy oldják meg a bevásárlásaikat?
Figyelt kérdés
Féltem őket a boltba járástól, de én meg pesten élek, és nem merek lemenni hozzájuk egy ideig a vírus miatt, nehogy tudtomon kívül levigyek nekik valamit.
A közeli Tesco nem szállít ki hozzájuk, GRoby sem. A szomszédaik náluk is öregebbek, illetve az ismerősök/barátok szintén betegesek.
Bármi ötlet, javaslat? :S Annyit tudtam nekik mondani, hogy legalább csak 3-4 naponta menjenek, és nagyobb adagokat vegyenek, tartsák a távolságot másoktól, és azonnal kézfertőtlenítés a bolt után...
2020. márc. 17. 19:26
11/12 anonim válasza:
Ha munkaerőhiány van is, akkor is megoldják valahogy: beosztják a területet, 1 emberre néha több ellátott jut, stb.
12/12 anonim válasza:
Önkormányzatnak kötelező hatásköre most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!