30 év felettiek! Ti szeretitek vagy jól esik nektek ha egy fiatal (17-18 éves) letegez titeket?
Kort és nemet is írjatok.
Természetesen nem tanár-diák és főnök-alkalmazott viszonyban, hanem csak egy egyszerű szituációban.
37 éves vagyok, állandóan tegeznek, fiatalabbnak tűnök a koromnál. Pár éve még a személyit is elkérték, amikor bort vettem.
Akkor sértő a tegeződés amikor kioktatnak vagy mondjuk ilyen szituáció van: tavaly egy nő talált be, mert szerinte elé álltam a sorban. Üvöltözött nekem, hogy MIT CSINÁLSZ? és hasonlók, nem volt normális. Bár ez nem egyszerű szituáció. :D
A tegezésben nincs semmi sértő. Lehet magázni is bunkó módon meg tegezni is kedvesen.
Engem jobban zavar amikor magáznak vagy akár csak "jó napot"-tal köszönnek a pénztárban miközben az előttem lévőt letegezték. Az, hogy "jól esik" az erős túlzás, fel se tűnik, az tűnik fel és zavar/bosszant ha magáznak.
39f
35 vagyok, 20-nak szoktak nézni.(nem én tartom magam annyinak, hanem idegenek néznek annyinak és ezt szóvá is teszik)
Igenis zavar, ha letegeznek. Tökmindegy, hogy ki teszi. Egy taknyos meg pláne ne tegezzen. Efelöl az a kivétel, ha (már) ismerjük egymást, esetleg olyan munkahelyen dolgozunk, ahol mindenki tegeződik.
Komolyan? Ilyen búval b*szott kortársaim vannak, mint a 4-es válaszoló? Ez szerintem múlt századi hozzáállás.
Nekem jól esik ha fiatalnak tekintetek 30+-san nem akarok megöregedni.
Mikor csókolommal köszönnek nekem a fiatalabbak, mindig meghal bennem valami mélyen.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!